Robeliboban

Robeliboban

|Samfrakt 3 dagar

Om

Filipstad | Reg. September 2023

Aktuellt: Jag har VHS och DVD på väg ut. Intresserad? Skicka ett meddelande så får du en lista på vad som är på gång eller om du söker en specifik titel.

Hittar du inte vad du letar efter? Jag har en del spel och tillbehör till exempelvis PS2, Nintendo Wii och XBOX 360 som inte ligger ute - så skicka ett meddelande och fråga!

Köp nu? När det gäller annonser med ”köp nu”-pris så kanske inte priset är rätt för dig? Inga problem! Du kan antingen föreslå ett pris eller skicka ett meddelande, så kan vi se vad vi kan lösa?

Om mig:

Köper och säljer spel, filmer och teknikprylar.

Som säljare:

Jag packar för att varan skall komma fram hel.
Jag packar så fort jag har möjlighet men jobbtider kan påverka möjligheten att skicka samma dag som auktionen slutat. Vårt postkontor har inte heller öppet hela dagen utan 1 timme på morgonen och 2 timmar på eftermiddagen. Därför lämnar jag ofta in i förbutiker till Coop eller Ica. Paketet kommer kanske då inte alltid iväg samma dag, men är på gång.

Jag försöker kommunicera så gott jag kan om något kommer påverka möjligheten att få iväg din vara.

Vissa varor som filmer eller spel kan vara packade innan auktionen löper ut och kan då skickas direkt när betalning gjorts.

Som köpare:

Jag betalar direkt när jag ser att jag vunnit. Jag lämnar omdöme när jag testat produkten och ser att skick och funktion är enligt beskrivning.

Om betalning för auktion du vunnit:

Om vi inte kommer överens om något annat skall betalning vara gjord inom 48 timmar från avslutad auktion. Om samfrakt önskas löser vi det och kommer överens om tid för betalning. Andra funderingar runt betalning? Skicka ett meddelande

Varan kommer efter denna tid läggas upp på nytt om ingen betalning gjorts. Jag försöker dock alltid kontakta dig som köpare innan jag lägger upp en obetald auktion på nytt.

Angående varans skick:

I stor utsträckning är beskrivning av objektets skick objektivt. Vad jag anser vara fint skick kan självklart variera från vad någon annan anser i frågan. Ibland är det så klart tydligare om t.ex. en skiva är märkbart repig och beskrivningen ändå säger fint skick. I slutändan är det ändå bilden som måste ligga till grund för din bedömning och du ansvarar för att få den information du behöver för att avgöra om du skall köpa eller inte.

När en produkt beskrivs som ej testad, t.ex. ett spel, har jag inte tillgång till aktuell konsol. Jag arbetar på att ha samtliga konsoler för de spel jag säljer så att det inte skall vara ett ”problem” i framtiden.

När det gäller äldre system för filmer och spel: Variation i hur en produkt funkar för dig eller mig kan förekomma. Det kan röra sig om teknik med närmare 40 år på nacken. Ha det i åtanke när du sätter upp dina förväntningar. Med det sagt; jag testar och rengör så noggrant jag kan. Upptäcker jag att jag får bristfälliga resultat löser jag problemet eller så beskriver jag mina erfarenheter med varan.

Läs alltid hela beskrivningen för varje auktion så du vet vad du budar på!

Väl mött och lycka till i dina budgivningar!

//Robban

30 maj 14:13
49 krEller Köp nu 89 kr
5 jun 17:55
39 krKöp nu
30 maj 15:07
99 krEller Köp nu 149 kr
5 jun 17:50
9 krKöp nu
5 jun 17:51
9 krKöp nu
27 maj 22:47
4 krEller Köp nu 19 kr
26 maj 14:22
49 krEller Köp nu 89 kr
9 jun 11:06
9 krKöp nu