SVELUX-COM

SVELUX-COM

Om

Företag

S | Reg. March 2023

2024-02-11
Hej och välkommen till Svelux!

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter för din shoppingupplevelse. Vid köp av fler än en produkt erbjuder vi kombinerad frakt, där fraktkostnaderna inkluderar förpackning och leverans.

**Säkerhets- och sekretesspolicy:**

Vår prioritet är att säkerställa kvaliteten på våra produkter och din tillfredsställelse som kund. Nedan följer våra riktlinjer för produktkontroll, återbetalning och sekretess.

**Produktkontroll:**

Vi garanterar att alla våra produkter genomgår noggranna kvalitetskontroller innan de skickas till dig. Vi strävar efter att säkerställa att varje vara är i perfekt skick och uppfyller de högsta standarderna. Om du ändå upptäcker några brister eller fel i produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart för att lösa situationen.

**Ångerrätt:**

Vi erbjuder våra kunder rätten att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av produkten, förutsatt att produkten har ett värde över 500 kronor och inte tillhör kategorin kosmetika eller rakutrustning. Om du önskar ångra ditt köp, vänligen meddela oss inom den angivna perioden. Återbetalningen kommer att utföras så snart vi mottagit och kontrollerat den returnerade produkten.

**Returprocess:**

Vid retur är det kundens ansvar att täcka returfraktkostnaderna. Vi rekommenderar att du använder samma emballage som produkten skickades i för att säkerställa att den når oss i gott skick. Produkten kommer att genomgå en noggrann kontroll vid mottagandet för att säkerställa att den är i sitt ursprungliga skick.

**Återbetalning:**

När returen har godkänts och produkten har verifierats som i gott skick kommer återbetalningen att behandlas. Återbetalningen kommer att göras till det ursprungliga betalningssättet. Observera att eventuella fraktkostnader inte återbetalas.

**Betalning:**

Vid avslutad auktion rekommenderar vi betalning samma dag för att säkerställa att produkten skickas nästa dag och för att undvika eventuella förseningar.

**Tillägg till säkerhets- och sekretesspolicyn:**
Tilläggas bör att kostnaderna för frakten inkluderar både förpackning och leverans för att säkerställa en smidig och kvalitativ hantering av dina produkter.

Tack för att du handlar hos Svelux!