AmerinoAB

AmerinoAB

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Norrköping | Reg. March 2023

Hej!
Vad kul att ni hittat till vår butik här på tradera!
Hos oss hittar ni allt möjligt som berör tv-spel och andra samlarprodukter. Vi är en butik som förhoppningsvis kommer växa med tiden och erbjuda er ett större och mer komplett utbud.

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg med oss och vilja komma tillbaka. Vi som jobbar på Amerino har många års erfarenhet av kundrelationer och vi vet hur viktigt det är att få känna sig hörd och sedd när man tar kontakt. Så om det skulle dyka upp några problem eller frågor så tveka inte att höra av er här på tradera eller via vår mail amerinoab@outlook.com.

Vi strävar efter att du som kund ska vara 100% nöjd.

Vid köp ska betalning ske inom 3 dagar. Om betalning inte inkommit inom 3 dagar så annulleras din order.
Vi skickar vanligtvis varorna inom 24-48h efter betalning, skulle fördröjning ske kommer vi höra av oss. Vi tar ej ansvar för leverantörens förseningar, vi skickar allt spårbart.

Se till att ha era användaruppgifter på Tradera uppdaterade innan ni beställer så att adress stämmer.

Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag
om distansavtal och avtal utanför affärslokaler
(SFS 2005:59) när ni köper från oss. Vid retur är
det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar
pengarna inom 30 dagar.

Vid retur, kontakta oss innan så vi kan ge er den information som behövs för att göra returen så att inga problem eller frågetecken uppstår.
Vid retur ska även skicket på varan vara precis samma som det var när du mottog den. Är skicket försämrat förbehåller vi oss rätten att neka retur eller göra en värdeminskning som dras av på det återbetalade beloppet.

199 krKöp nu