DanishAntikStore

DanishAntikStore

|Samfrakt 1 dag

Om

Olstykke | Reg. October 2022

Översatt av

ALLA VIKTIGA DETALJER DU BEHÖVER VETA:
1) Jag är baserad i DANMARK och skickar från Danmark. Jag säljer bara BEgagnade, begagnade saker; Tänk på när du bjuder att varan du köper från mig INTE är NY och kan ha slitage-tecken. Kritiska nämns i annonsen. Och du är alltid välkommen att fråga :)

2)
Acceptera ALDRIG paketet, om du ser att det är SKADAT !! TYVÄRR, JAG ERSÄTTER INTE ÅTERBETALNING FÖR OBJEKT STRUKTA ELLER SKADDA ELLER FÖRLUST UNDER SÄNDNING, OCH JAG INLEDAR INTE ÅTERBETALNINGSPROCEDURER MED LEVERANSTJÄNSTER . Men jag kommer SÄKERT att hjälpa dig med eventuella affärbekräftelser och bilder! (Jag tar detaljerade bilder vid varje packning). Om förpackningen är allvarligt skadad är det mycket troligt att föremålet inuti också är skadat. Vänligen ta detaljerade bilder(!!), och ännu bättre en video, och påbörja återbetalningsförfarandet på plats omedelbart, vilket i hög grad ökar dina chanser till full kompensation och påskyndar ersättningsprocessen avsevärt.

3) JAG ÅTERBETALAR om du finner någon väsentlig(!) defekt som inte(!) är acceptabel för begagnade saker och inte(!) nämns i annonsen, och bevisa det! Inga andra returer eller återbetalningar är möjliga, inklusive om de går sönder under transporten. Du returnerar varan i dess ursprungliga skick - och jag återbetalar dig dess värde till 100 %. DU BETALAR returfraktkostnaderna.

4)
Jag förväntar mig att du betalar DITT BUD så snart som möjligt. I Danmark är MobilePay möjligt – fråga gärna.

5)
Jag kan VÄNTA MED FRAKT så länge du behöver, upp till flera månader, så att du kan spara på frakten och få ett paket istället för ett dussin. Betala bara dina nuvarande beställningar, låt mig veta att du vill handla mer - och jag väntar tills du känner att du är klar med shopping och redo för leverans.

6) Vänligen övervaka alla e-postmeddelanden (inklusive spam), sms och sms i meddelanden, så att du inte missar en leveransavisering från posten.

7) Jag tar INGET ansvar om du inte har hämtat ut paketet av någon anledning.

8) Tyvärr, men jag KAN INTE påverka hastigheten på postförsändelsen och dess kostnad. Därför är eventuella leveranstider eller kostnadsklagomål orimliga.
Jag använder Bring , för som Traderas partner är Bring billigast från Danmark till EU; det finns inga billigare sätt. Bring är integrerad i Tradera-plattformen och gör allt automatiskt.
För utanför EU använder jag PostNord , eftersom det är billigast för internationella leveranser från Danmark.

9)
Och jag kommer att uppskatta att du är artig, men det är såklart upp till dig :) Och innan du skriver något NEGATIVT I DINA ÅTERKOMMELSER är du varmt välkommen att kontakta mig först - jag är säker på att vi kommer att reda ut allt!

PS
Tack för att du läser detta och kanske köper. Jag ska göra mitt bästa för att göra ditt köp bra. Snälla fråga om inte hittat något i min butik - jag har massor av grejer.