Demofonen_priv

Demofonen_priv

|Samfrakt 3 dagar

Om

Ulricehamn | Reg. August 2021

Hej,
Min nya profil på tradera är Demofonen- och är min nya verksamhet i AB form. Välkomna dit. Här kommer det ligga kvar annonser tills de blir sålda och mina nya objekt hittar du på
Demofonen- ./ Christian

Demofonen säljer nya, begagnade, restaurerade och demo enheter från Apple. Jag har sedan hösten 2019 lärt mig att utföra reparationer och service av Apple iPhone X och senare. Jag har tillgång till originaldelar och verktyg genom Apples lanserade självbetjänings butik. Behöver du service av din iPhone hjälper jag gärna till. Har enheten i mina annonser reparerats med original delar står det i annons beskrivningen.

Jag tar även inbyte på din gamla enhet (vid inbyte hör ni av er på demofonen@gmail.com så återkommer jag med info)

Jag har hela, rena, svensksålda, fungerande mobiler till bra priser och min målsättning och prioritet är att ha full transparens i annonserna och därigenom få nöjda köpare.

Om betalning önskas senare än 3 dagar efter köp så meddela mig i chatten så överenskommelse finns.

Nya iPhones som jag säljer är kollade mot blacklist och imei databaser för att säkerställa att det inte är stöldgods, kopior eller spärrade enheter.

Begagnade mobiltelefoner som jag säljer är genomgångna, testade och kontrollerade mot imei databaser samt iordningställda för att fungera direkt när du får den. Eftersom enheterna ska hålla högsta klass då de levereras sätter jag i ett nytt batteri eller byter skärm om det behövs. Batterihälsan testas och är den under 85% så brukar batteriet bytas normalt. På enheterna jag reparerar är prioriteten lagd på funktion före kosmetiskt utseende och om någon utseendemässig defekt skulle finnas är den angiven i beskrivande text samt med bild. Jag tar bilder till annonserna i normala ljusförhållanden så att man ser vad man köper. Jag värderar skick efter swappies kriterier och är alltid billigare. Mitt motto är att man ska veta vad man får när man köper av mig.

—————————————————————

Skick och beskrivning:

Okej: Telefonen är olåst, testad och fungerar som en ny. Telefonen har tydliga tecken på användning, såsom djupare repor, bucklor eller andra märken.

Bra/Fint: Telefonen är olåst, testad och fungerar som en ny. Telefonen har synliga tecken på användning, såsom repor, bucklor eller andra märken.

Utmärkt/ Mycket fint skick : Telefonen är olåst, testad och fungerar som ny. Telefonen har lättare tecken på användning som t.ex. små repor.

Nyskick: Telefonen är olåst, testad och fungerar som ny. Telefonen har inga tecken på användande förutom möjligtvis damm eller fettfläckar som går ta bort. Telefonen kan vara helt ny alternativt öppnad och testkörd en begränsad period.

—————————————————————

Alla produkter kan levereras 1-2 dagar efter betalning med spårbar väl emballerad frakt. Öppet köp*/ Garantier**: På nya och/ eller plomberade produkter erbjuds öppet köp i 14 dagar. Jag garanterar funktion på restaurerade enheter enligt annons beskrivning. Är någon komponent utbytt eller reparerad finns det garanti** på den delen att åberopa. All kontakt sker genom traderas chattfunktion så ärenden kopplas till rätt enhet. Jag säljer som privatperson och har ingen ångerrätt på gjorda köp.

( *Öppet köp kan åberopas på enheter som är oanvända och har tillverkarens eller min egen plombering kvar efter retur. ** Garanti gäller på reparerad del som annons beskriver, exempelvis display eller batteri. Jag står för frakter om inget annat överenskommes.)

Som extra trygghet bistår jag med hjälp vid igångsättandet av produkterna som levereras om så önskas. Använd i första hand traderas chattfunktion alt. e-post nedan när du kontaktar mig.

Välkommen in,

demofonen@gmail.com

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*