Layia.Crystal

Layia.Crystal

|Samfrakt 7 dagar

Om

Företag

Kungsbacka | Reg. April 2021

Hej och välkommen hit!

Från och med 2024 sker utskick av spårbara paket en gång i veckan, jag hoppas att ni har överseende med lite längre leveranstid!

Vänligen läs igenom informationen här på sidan innan du genomför ett köp. :)

Köpevillkor

Allmänt
När du genomför ett köp hos Layia Crystal samtycker du även till våra köpevillkor. Alla priser är inklusive 25% moms och skickar i dagsläget enbart inrikes.

Du har normalt 3 dagar på dig att betala när du köpt en vara om inte annat har överenskommit. Om betalning ej sker inom avtalad tid, riskerar du att få ett negativt omdöme samt att bli avstängd från att kunna göra framtida köp från Layia Crystal.

Layia Crystal förbehåller sig rätten att redigera priserna utan förvarning som exempelvis kan bero på ändrade valutakurser, ändrade portokostnader etc.

Leverans och frakt
Samfrakt - Du kan handla varor hos mig i upp till 7 dagar och betala hela ordern senast på den 7e dagen. Klicka på "begär samfrakt" när du är nöjd med din order så kommer jag att fylla i det nya fraktpriset.

Fraktpriserna ligger på 1-3 kr mer än faktiska fraktkostnaden då jag köper in frakt/emballage materiell.

Ordrar skickas normalt inom 1-7 dagar efter betalning inkommit. Beställningar gjorda under svenska högtider samt röda dagar kan ta extra dagar innan de skickas.

Skickar i dagsläget bara med Postnord och ansvarar ej för Postnords posthantering och ersätter därför ej skador/borttappade paket orsakat av dem. Om det olyckligtvis skulle ske får ni förlustanmäla/reklamera paketet till Postnord. Väljer du avhämtning så faller ansvaret på dig vad gäller hantering och transport av varan/varorna från och med då du hämtar upp din vara/varor.

Du som kund ansvarar för att ange korrekta namn och adressuppgifter samt telefonnummer och mail adress samt att paketet hämtas ut. Ej uthämtat paket som går i retur till mig, tillkommer ny fraktavgift.

Observera att outlöst paket inte faller inom ramen för ångerrätt och att varor EJ kommer att återbetalas för ej mottagen vara/varor. Vill du få varan skickat på nytt tillkommer nya fraktkostnader som nämts ovan.

Produktinformation
Layia Crystal förbehåller sig rätten att neka en beställning exempelvis vid felaktigt lagersaldo/slutförsäljning.
Layia Crystal reserverar sig för eventuella pris/bild eller skrivfel av produkter och kan utan förvarning korrigera eventuella fel eller uppdatera info löpande.

Ångerrätt
Du har som kund rätt enligt distansköpslagen att ångra ditt köp inom 14 dagar från dagen du mottagit din order.

Du behöver skriftligen kontakta Layia Crystal innan dessa 14 dagar löpt ut och jag behöver bekräfta din retur innan du skickar den. Skicka i sådant fall ett mail till layiacrystalshop@gmail.com

Du har 14 dagar på dig att retunera en vara från den dag du anmält att du vill ångra ditt köp.

Har du ännu inte hämtat ut ditt paket, måste detta ske och sedan skickas tillbaka. Att inte hämta ut paket hos ditt ombud räknas inte som ett ångrat köp.

Du behöver själv står för returfrakten. Varan måste vara väl förpackad, i samma skick och gärna i samma emballage samt förpackning, så som du mottagit den. Återbetalning av varan sker så fort returen är mottagen och förutsatt att den är i samma skick som när den skickades från Layia Crystal. Om returnerat paket inte kommer fram, får du som kund stå för kostnaden av förlorad vara.

Att returnera ett paket mot postförskott eller liknande kommer ej att hämtas ut.

Kristaller, mineraler & stenar är unika naturprodukter, därför kan sprickor, ojämnheter och färgskiftning förekomma och är inte en giltig orsak för ångrat köp.
Även olika ljus vid fotografering samt bildskärmar kan påverka det faktiska utseendet något och är heller inte en giltig orsak för ångrat köp.på produkter, ej heller på produkter med texten *stenen/kristallen etc på bilden är den du köper* då du i dessa annonser valt den specifika produkten på bild.

Reklamation
Jag kontrollerar alltid varans skick innan leverans. Kristaller är naturprodukter, därför är sprickor, ojämnheter, färgskiftningar etc. Inte ett skäl till att reklamera varan. Du bör omgående efter mottagen vara, skriftligen kontakta mig vid en reklamation till layiacrystalshop@gmail.com
*Beskriv tydligt orsaken till reklamationen samt bifoga tydliga bilder tagna i dagsljus.
Alla reklamationer skall returernas till mig om inte annat överenskommit. Du får själv stå för returkostnaden, som återbetalas till dig efter jag mottagit samt godkänt din reklamation. Layia Crystal förbehåller sig rätten att neka en reklamation om det framkommer att varan ej är felaktig.

Layia Crystal är en registrerad enskild firma med godkänd F-skatt samt momsregistrering.

Ni är alltid välkomna att kontakta mig vid frågor eller funderingar. Ha det gott! :) *Happy shopping*

11 jun 18:49
185 krKöp nu
14 jun 18:49
202 krKöp nu
9 jun 18:46
149 krKöp nu
11 jun 18:50
619 krKöp nu
25 jun 18:56
20 krKöp nu
14 jun 18:48
99 krKöp nu
10 jun 20:47
279 krKöp nu
5 jun 18:45
199 krKöp nu
10 jun 20:49
25 krKöp nu
14 jun 18:50
159 krKöp nu
9 jun 18:47
149 krKöp nu
18 jun 18:51
20 krKöp nu
24 jun 18:55
68 krKöp nu
11 jun 18:49
510 krKöp nu
23 jun 18:55
129 krKöp nu
9 jun 18:47
149 krKöp nu
10 jun 20:47
299 krKöp nu
11 jun 18:48
279 krKöp nu
13 jun 18:48
369 krKöp nu
12 jun 18:45
250 krKöp nu
8 jun 18:45
1 150 krKöp nu