GlitterKickan

|Samfrakt 7 dagar

Om

Uppsala | Reg. April 2019

Välkommen till min sida!
Jag hoppas att du hittar något som du tycker om, här finns ett potpurri av gott och blandat.
Om du söker en robust hemvävd linnehandduk, ett mönstrat färgexplosivt påslakanset, en klassiskt blommönstrad porslinskopp, en udda rolig mugg, ett tidlöst polarn och pyret-randigt bebisplagg, LasseMaja-böcker, spexiga frösorter, en färgstark kalejdoskopisk sidensjal, retro plåtburkar, en zebrarandig kjol eller glittrig tröja, rotade palettbladssticklingar (av för mig okänd sort), bokhyllans bästa böcker, oanvända skönhetsprodukter - eller kanske något däremellan så finns här en salig blandning, både nytt och gammalt. Jag har lite för mycket av olika saker och ting här hemma och ser gärna att sakerna får nytt liv i ett nytt hem. För allas och miljöns skull!
------------------------------------------------------------------

Fraktinformation
Jag skickar inom tre dagar från mottagen betalning, beror på fraktbolag och veckodag. Jag kan skicka brev/paket med PostNords frimärke oftast samma ma dag som mottagen betalning. Vid brådskande behov, vänligen kontakta mig.

Ibland kommer livet emellan och ibland händer något längs med leveranskedjan, men genom bra kommunikation blir det inga frågetecken.
Fraktkostnad

Vid händelse att fraktkostnaden understiger det fraktalternativ som är angivet i annonsen, återbetalas givetvis mellanskillnaden till dig som köpare.

Nöjdhet med ditt köp
Min förhoppning är att du blir nöjd med ditt köp! Jag paketerar på bästa möjliga vis för att innehållet ska komma fram i samma skick som när jag skickade. När jag lämnar paketet till transportbolaget övergår ansvaret över paketet till dig som köpare.
Vänligen kontakta mig om det är något du inte är helt nöjd med så kan vi lösa det på bästa sätt genom ömsesidig dialog.
Tack och välkommen! /Linnéa

26 maj 20:23
10 krEller Köp nu 20 kr
2 jun 18:48
77 krEller Köp nu 99 kr