LiljebackShorty

LiljebackShorty

|Samfrakt 7 dagar

Om

Torshälla | Reg. December 2014

Hej och varmt välkommen till min sida.
Skicka gärna prisförslag på mina annonser.

Ny på sidan? Använd koden sofibp4m4j så får du 100 kr rabatt på ditt första köp på tradera.

Jag samfraktar om du köper flera saker av mig.

Djur, parfym och rökfritt hem skickas alla mina saker och kläder ifrån. Kan finnas enstaka kläder som tvättats i parfymerat tvättmedel. Det står isåfall med i annonsens beskrivning men allt tvättas alltid parfymfritt inför försäljning. Både saker och kläder rengörs alltid innan de säljs och skickas sedan till dig i återanvänt emballage och allt skickas alltid med billigast spårbar fraktkostnad från det närmaste postombudet.

Går igenom allt en extra gång också innan jag skickar iväg det du köpt och hittar jag något nytt som jag missat skriva med i beskrivningen på annonsen så meddelar jag detta och erbjuder dig ersättning eller avbryt av köp. Har jag trots allt missat något ändå så hör gärna av dig så kommer vi överens om en lösning.

Försöker alltid posta alla sålda saker så snart som möjligt efter att betalningen inkommit. Betalning sker senast 3 dagar efter vunnen auktion om du inte kontaktat mig och vi kommer överens om att invänta lön eller bidrag. Lämnar in till posten inom 1-3 dagar efter betalning. Ibland även samma dag. Försöker alltid skicka bild på det du köpt när det är inpackat och skriver när det lämnats in.

Ansvarar inte för postens eventuella slarv. Skickar helst spårbart. Väljer du att istället hämta det du köpt så önskar jag att det sker så snart som möjligt efter vunnen auktion eller köp.

Tack för att du läste min långa presentation och tveka inte att höra av dig vid frågor eller om du vill ha fler bilder på något i mina annonser.