Waynorth

Waynorth

|Samfrakt 7 dagar

Om

Hisings backa | Reg. July 2004

www.waynorth.se/tradera

Hejsan...

Har nu börjat med att gå igenom mitt förråd. Har insett att det inte går att spara på allt. Därav att jag kommer lägga upp lite gott o blandat på auktion.

- Skulle samma köpare vinna flera av mina auktioner så sampackar jag gärna. Hör av er i god tid om ni vill ha hjälp med detta.

- Efter auktionsvinst så är det betalning inom 7 dagar som gäller. Skulle det köra ihop sig för er så hör av er på en gång. Ju snabbare betalning ju bättre betyg. Skulle något hända så hör av er asap. Om du funderar på att köpa flera saker av mig så är det betalning av auktionsvinsten så snart som möjligt som gäller. Ta sedan kontakt med mig vad det är som du skulle vilja ha hjälp att sampacka. Så betalar du fraktkostnaden innan allt skickas.

- Mitt lägstapris för auktioner är vanligtvis 20kr. Just för att jag skickar auktionsvinster med lite mer kärlek än i ett enkelt kuvert och inkluderar några kronor i utropspriset för att jag skall kunna göra detta.

- Kommer ibland finnas 1kr auktioner för att jag hoppas kunna hjälpa andra som behöver kämpa för att få vardagen gå runt.

- Vid avhämtning så är det hämtning i Hisings Backa om inget annat anges.

- Betalning efter auktions slut skall ske senast 7dagar efter avslutad auktion alt. dag då samfrakt har angetts. Skulle något köra ihop sig så hör av er så löser vi detta.

Har ni några frågor så hör gärna av er. Hjälper gärna till om jag kan.