Mallyk

Mallyk

|Samfrakt 7 dagar

Om

Huddinge | Reg. February 2009

Hej raringar och varmt välkomna till mina auktioner!

Jag strävar efter att som säljare vara ärlig, ha tydliga bilder och med mått och färgangivelser. Är något slitet eller i sämre skick - så anger jag alltid det, likväl så anger jag om något är fint eller i nyskick, så vet du som köpare vad du får! Jag försöker att skicka så fort jag ser pengarna på mitt konto! Jag svarar så fort jag kan på mail, du är alltid välkommen att ställa frågor om det jag säljer - så skriv om du undrar något - men läs gärna annonsen ordentligt först, så slipper jag svara på saker som redan står angivet!

Som köpare betalar jag snabbt...Du är välkommen att läsa mina omdömen som speglar hur jag är som säljare/köpare...jag har köpt och sålt i perioder på Tradera i 14 år. Är det något som blivit tokigt? Hör av dig till mig, så löser vi det och är ärliga från båda håll...istället för att ge ett taskigt omdöme!

En gammal katt och en gammal hund finns i hemmet, så det kan hända att det slinker med några små enstaka hårstrån. Jag försöker dock att rolla av kläder innan jag skickar dom!
Allt kommer annars ifrån ett rökfritt hem...jag förpackar sakerna väl och tar inget extra för emballaget! Mindre saker kommer i (vita) vadderade kuvert, kläder i kraftiga (lila eller rödfärgade) fraktpåsar och ömtåliga saker kommer i kartong och är väl förpackade för att inte skadas vid postens, ibland oömma hantering!
-Jag försöker tänka på miljön, så en del kommer i återanvända påsar eller kartonger!

PÅ FÖREKOMMEN ANLEDNING - KOLLA ATT NI REGISTRERAT KORREKT ADRESS - JAG VILL INTE FÅ FLER NEGATIVA OMDÖMEN FÖR ATT NI INTE SKRIVIT IN RÄTT ADRESS, SÅ PAKETEN KOMMIT TILL FEL ADRESS!
-DETTA ÄR JU HELT UTANFÖR MITT ANSVAR!!!

Vill ni buda på fler av mina annonser? Säg till DIREKT, så fixar jag samfrakt!

KOLLA GÄRNA IN MINA ANDRA AUKTIONER!

OBS!
-----
AVHÄMTNING KAN BARA SKE UNDANTAGSVIS - BARA OM JAG ANGETT DET, ELLER OM VI KOMMIT ÖVERENS OM DET!
(Jag går i skolan på heltid (100%), jobbar 30% och har även ett barnbarn som jag vill lägga en del utav min övriga lilla lediga tid på. Därför har jag väldigt svårt att få till ett möte för avhämtning, utan allt måste skickas...hoppas ni förstår!)

Ha det så gott - och var rädd om dig!

26 maj 01:03
60 krKöp nu
18 jun 21:27
95 krKöp nu
14 jun 06:48
50 krKöp nu
16 jun 02:43
75 krKöp nu
16 jun 02:39
75 krKöp nu
12 jun 18:02
70 krKöp nu
14 jun 06:46
30 krKöp nu
14 jun 06:45
20 krKöp nu
14 jun 06:46
30 krKöp nu