SussieO

SussieO

|Samfrakt 7 dagar

Om

Härnösand | Reg. May 2001

PASSA PÅ! FYNDA! Har varit jätteproduktiv i vinter och har mycket i lager! Tar gärna emot rimliga PRISFÖRSLAG på gamla annonser med de osålda varor som finns kvar.
Ska försöka förklara hur man ser gamla annonser.
Om du har mobil: Gå in på min profil. Under sökrutan, till vänster, är det tre linjer med en ring på varje linje. Om du trycker där, kommer det upp "filtrera" och då kan man välja "osåld".
Om du har dator är det lättare, det finns en ruta där det står "status" och sen är det bara klicka där, välja "ej sålda".
Inte bomsäkert att varan finns kvar, men då meddelar jag det.

B
YTER KROKAR PÅ ÖRHÄNGEN TILL GARANTERAT ÄKTA 925 STERLING SILVER! 25 kr för silver och 30 kr för förgyllt silver.
Ni är flera köpare som har efterfrågat äkta silverkrokar och det är klart jag vill ordna det. Skriv bara ett meddelande till mig efter köpet.
Kan även själv göra krokar av koppartråd, som faktiskt är mindre benäget att orsaka allergiska reaktioner än t ex silver.
Kopparkrokarna hamras för att få styrka och en liten diskret mönstring.
Om man inte har hål i öronen, kan jag byta krok till "skruv"
kostnadsfritt men det finns bara silverfärgad metall.
Erbjudandet gäller ej modeller som saknar krok.
Men skriv till mig, så ska jag försöka ordna något som funkar för dig.

APRILS DONATIONSAUKTIONER GÅR TILL LÄKARE UTAN GRÄNSER.
Mars donationer blev till förmån för RÖDA KORSET. Februaris donationsauktioner är till förmån för RÄDDA BARNEN. Alla tre hjälper befolkningen i Gaza. Några få ligger fortfarande uppe. Tradera sköter om inbetalningen så du kan känna dig helt trygg i att alla pengarna kommer fram.

FRI FRAKT OCH GÅVA när du handlar för 400 kr.
Gåvan blir en överraskning, men väljer eller tillverkar något jag tror du kommer tycka om, speciellt till dig. Fri frakt-erbjudandet gäller inom Sverige, men present får alla som kommer upp i summan.

Har varit med som köpare här på Tradera ända sedan start.
Hoppas på nöjda återkommande köpare och är verkligt mån om er!

Säljer främst mina egentillverkade smycken. Oftast oanvänt nytt material, men kan vara recyclat från äldre smycken jag tagit isär eller smycken som är använda kortare tid. Fräscht är det alltid. Tycker det är roligt att hitta på olika modeller och det är sällan jag gör något exakt likadant. Därför kommer du allra oftast att få något unikt om du handlar hos mig och jag blir så glad om du tycker om mina skapelser!

Gillar att göra er glada tillbaka och skickar ofta med något extra, allra helst om du är en återkommande kund. Tack vare er, mina fina köpare, kan jag fortsätta med min hobby och utveckla den. Köpa in nytt material som blir till smycken åt er alla. (som sjukpensionär har man det inte alltför fett...)

Dessutom säljes lite smått och gott som blivit liggande oanvänt och bättre att grejerna hamnar hos någon som kommer bruka dem. En hel del udda pryttlar och prylar, det är min stil!

Inget PhotoShop, filter och annat fixande för att försköna varorna. Bilderna är tagna rätt av, oftast i dagsljus, med en sopig mobil. Ibland med blixt. Färgerna blir inte rätt ibland men då brukar jag skriva det.

Tänk på att dina smycken håller längre om du tar av dem innan dusch och bad. Även om många smycken och krokar är stämplade 925s, försöker jag inte med att det är äkta silver om det inte verkligen är det. Sten- och pärlnörd men inte expert.

Frakt villkor:
Skickar med PostNord i första hand, eller Schenker och DHL om du skickar meddelande om det.

Packar med tjock bubbelplast, ibland med återanvänt material.
Använder mig av färdtjänst och postar 1-2 ggr/vecka i samband med andra ärenden, oftast tisdag och kanske fredag. Kan fixa det snabbare vid behov, skriv till mig så ska jag ordna med det. Självklart samfrakt och justerar portot via Traderas återbetalning när jag vet vad paketet väger. Ansvarar inte för postens slarv, men packar omsorgsfullt, lägger inte försändelserna på lådan (om du inte uttryckligen efterfrågar snabb postning) utan lämnar dem hos postombudet. Skickar meddelande till dig samma dag som varorna är postade. Erbjuder dig spårbart säkrare alternativ.

Hör gärna av dig
om du har frågor eller önskemål, t ex justering av längden på armband eller vill ha fler bilder. Svarar gärna på meddelanden. Använd helst Traderas meddelandefunktion, mejl kan hamna i skräpposten.

Om du är nöjd, och det vill jag absolut du ska bli, lämna gärna ett positivt omdöme för det betyder mycket för mig. Om inte, hör av dig så löser vi det.

Lycka till med budgivningen!