ninik

ninik

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Vittangi | Reg. February 2006

Tveka inte att kontakta mig vid frågor :) Min hälsa hoppar lite upp och ner just nu så kan ibland ta lite längre tid för mig att få iväg saker men jag siktar alltid på att försöka få iväg det första vardagen efter betalning.
Ha en riktigt härlig dag!
Nina

Butiksinformation och köpvillkor

Hejsan! Jag är en tant som gillar hantverk samt att sälja och köpa secondhand. :) Jag har också en tradera för mina handgjorda saker som heter OldHaggysCreations. Observera också att eftersom jag bor på landsbygden så kan frakten ibland ta lite längre tid, jag hoppas ni har förståelse för det. De kommer snart (Mars 2022 är senaste informationen) införa varannan dags utdelning också och det kommer göra det lite svårare för mig att posta ofta. Men jag gör så gott jag kan och försöker också hitta andra lösningar. Hoppas ni har en riktigt härlig dag /ninik

Har tradera betalning så använd betala knapparna på tradera när ni ska betala. Jag har samfrakt 3 dagar och tradera skickar ut betalningspåminnelse efter det. Du får returnera varor men du står för returfrakten och det måste vara med PostNord och du får bara varans kostnad i retur efter att jag fått varan och ser att inte du gjort något med den. Är du missnöjd med något eller något hänt så hör av dig så brukar jag hitta en lösning i någon form.

Kontakt

använd helst Traderas meddelande tjänst om ni undrar något eftersom mejl ofta fastnar i spamfiltret.