snickaregården

snickaregården

Om butiken

Gemla | Reg. October 2005

Välkommen till Snickaregårdens Traderabutik. Vi är ett litet familjeföretag med säte i Småland.
Hos oss handlar du tryggt och säkert. Du är skyddad enligt distansköp- och konsumentlagstiftning, oavsett hur du betalar.

Butiksinformation och köpvillkor

Välkommen till Snickaregårdens Traderabutik. Hos oss handlar du tryggt och säkert. Du är skyddad enligt distans- och konsumentlagstiftning oavsett hur du betalar. Vi har F-skatt och tillämpar vinstmarginalbeskattning.

Köpvillkor Det är varje enskild köpares ansvar att se till att adress och kontaktuppgifter som är registrerade på Tradera stämmer och fungerar. Om du vill ha din vara skickad till en annan mottagare eller adress så måste du själv göra det i checkouten, vi kan inte göra det i efterhand. Betalningsvillkor Betalning sker i förskott inom 48 timmar via Traderas betalningsystem. Har betalning inte skett inom utsatt tid så rapporterar vi utebliven betalning och lägger ut varan till försäljning igen. Frakter och leveransvillkor Vi skickar inom EU. Vid köp av flera varor betalar du endast en frakt, den högsta. Skulle du betala för mycket frakt så gör vi en återbetalning via Tradera. Normalt sett så skickar vi din vara senast två arbetsdagar efter din betalning, om inte annat står i annonsen. Vid val av frakt, tänk på att frakt med Schenker alltid är spårbart och försäkrat, frakt med Postnord skickas med frimärken och är därmed inte spårbart. Blir ditt paket för stort eller har ett värde över 275 kr så skickar vi alltid med Schenker. Leverans med Schenker: Avisering sker via mail och/eller SMS, du hämtar din vara hos ditt lokala ombud. Leverans med PostNord: Dessa är inte spårbara. Ev. avisering hanteras enligt PostNords rutiner. Vid överrenskommelse om avhämtning här hos oss görs betalning i förskott eller kontant på plats, vi tar ej kort. Hämtar du inte ut din vara i tid skickas den i retur till oss. Vi skickar den igen när du betalat en ny frakt. Frakten kan då bli högre än den första eftersom den rabatterade frakten via Tradera är förbrukad. Ser ditt paket skadat ut? Öppna paketet försiktigt. Skulle du se att varan blivit skadad så ta lite foto på hur varan låg i emballaget samt på emballaget och kontakta oss snarast, helst inom 24 timmar. Spara emballaget. Utan bilder på hur emballaget ser ut, hur varan är packad och vilka skador som uppkommit kan vi inte göra en reklamation mot fraktbolaget. Ångerrätt/Reklamation och återbetalning Som kund hos oss omfattas du av ångerrätten. Du har 14 dagars ångerrätt, antal dagar räknas från den dagen du fått varan. Du måste meddela oss innan tidsfristen går ut för att ångerrätten ska gälla. Ångrar du ditt köp står du själv för returfrakten. När vi erhållit din vara i samma skick som när vi skickade den kommer vi att göra en återbetalning till dig. Skulle varan vara skadad eller fått slitage när den kommer tillbaka till oss, har vi rätt att dra av den summan som värdeminskningen motsvarar innan vi gör din återbetalnig. Stämmer inte varan överrens med objektbeskrivning och bilder och du vill göra en reklamation, kontakta oss snarast. Ångrar du ditt köp eller vill göra en reklamation, kontaka oss via mail. (Vi kan vara svåra att nå på telefon)

Kontakt

Maila gärna vid frågor, snickaregarden@gmail.com (vi kan vara svåra att nå på telefon)