Pixelhandlaren

Pixelhandlaren

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Vällingby | Reg. October 2023

Hej på dig och välkommen till våra lilla gamla, och inte så gamla TV-spelsbutik!

Allt till salu har testats och noggrant rengjorts från flera år av damm. Alla våra föremål är europeiska versioner och de har åtminstone svenska eller engelska som språk, om inte annat anges i annonsen.

För att hjälpa dig spara på fraktkostnaderna erbjuder vi Samfrakt. Så snälla, ta en titt runt och du kanske hittar något annat som du gillar!

Vi tar packning på största allvar för att säkerställa att din beställning kommer fram i bästa skick. Glöm inte att kolla "Info"-taggen nedan för mer information!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och följ oss på Instagram (@pixelhandlaren), Facebook (Pixelhandlaren) eller vår Webbplats (www.pixelhandlaren.com) Tack så mycket!

Mvh,
Pixelhandlaren

Butiksinformation och köpvillkor

Betalning måste göras inom samma dag efter orderbekräftelse, endast med Traderas betalningsmetoder. Du kommer att få ett automatiskt genererat e-postmeddelande med detaljer om din order, så håll koll på din e-post. Om någon av de beskrivna uppgifterna är felaktiga, låt oss veta så snart som möjligt. Detta kommer att hjälpa till att undvika problem med hanteringen av din order. Vi erbjuder "Samfrakt", kom ihåg att begära det efter att ha bekräftat din order för att kunna uppdatera fraktkostnaden. Vårt föredragna leveransföretag är PostNord, men vi kan arrangera andra fraktlösningar på begäran. Din order kommer att överlämnas till ett postombud vanligtvis inom 3 dagar efter betalning. Kom ihåg att undantag kan förekomma under helger och helgdagar. Returpolicy: Om du av någon anledning inte är nöjd eller vill avbryta ditt köp, tillämpas 14 dagars ångerrätt från den dag du mottog din order. För att få återbetalning måste varorna returneras i det skick som anges i den ursprungliga annonsen. Du som köpare är ansvarig för returfrakten och eventuella kostnader som uppstår vid användning av din ångerrätt. Vi tar packning på största allvar för att säkerställa att din order kommer fram i bästa skick. Men kom ihåg, vi tar inte ansvar för leveransföretagens hantering eller försummelse av paketet.