MorrhårochMorötter

MorrhårochMorötter

Om butiken

Västerås | Reg. September 2023

Välkommen till Morrhår & Morötters webbshop!
Morrhår & Morötter är en ideell organisation som stöttar andra ideella organisationer och eldsjälar, vilka på olika sätt kämpar och arbetar för utsatta djur. Låt oss tillsammans hjälpa dem och ge dem det stöd och de extra ”musklerna” de så väl behöver, för att orka fortsätta. Ett sätt att hjälpa oss hjälpa, är genom att donera det du inte längre behöver eller vill ha och som vi kan sälja, samt att handla av oss här i vår webbshop.

Djuren hälsar och tackar!

För mer information besök oss gärna på vår hemsida:
www.morrharochmorotter.se

Butiksinformation och köpvillkor

Morrhår & Morötter är en ideell organisation som stöttar andra ideella organisationer och eldsjälar, vilka på olika sätt kämpar och arbetar för utsatta djur. Låt oss tillsammans hjälpa dem och ge dem det stöd och de extra ”musklerna” de så väl behöver, för att orka fortsätta. Ett sätt att hjälpa oss hjälpa, är genom att donera det du inte längre behöver eller vill ha och som vi kan sälja, samt att handla av oss här i vår webbshop.Djuren hälsar och tackar!

Skick: Våra varor är begagnade och i befintligt skick enligt beskrivning. Betalning: Vi använder oss av traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med kort, swish eller paypal. Om betalning inte skett inom 5 dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet. Leverans: All frakt sker med schenker endast köpare inom Sverige. Då vi är en ideell organisation med tajt budget använder vi oss av återvunnet emballage i den mån det går. Vi tar även ut en extra avgift på 5 kr för att täcka våra kostnader för emballage/packmaterial. Detta för att våra inkomster skall gå till utsatta djur som är vårat mål. Vi skickar dina varor så fort vi har möjlighet efter erhållen betalning. Vid köp samma dag kan vi samfrakta kontakta då oss då först innan du betalar så räknar vi om fraktkostnaden. Vid köp samma dag kan vi samfrakta kontakta då oss då först innan du betalar så räknar vi om fraktkostnaden. Vissa varor kan endast avhämtas, se respektive annons för mer information. Det finns möjlighet för avhämtning i Västerås kontakta oss på info@morrharochmorotter.se för mer information. Ångerrätt: Vi erbjuder alltid 14 dagars ångerrätt på allt du handlar hos oss. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas till oss inom 14 dagar. Du som köpare står själv för returfrakten och ansvarar för att varan paketeras väl. Vi tar endast emot paket som levereras direkt till vår företagsadress. Varans skick skall vara detsamma som när du mottog den från oss. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning om produktens kvalitet har påverkats till följ av kundens hantering. Bifoga en lapp med ditt fullständiga namn och ditt tradera alias i din retur. När vi har mottagit din retur återbetalas beloppet exklusive frakt så fort som möjligt. Reklamation: Vid eventuell reklamation mejla oss på info@morrharochmorotter.se bifoga bild på produkten och reklamations skäll. Vid skadade föremål mejla oss även bild på emballaget och spara allt tills vi hör av oss.