WeEnJoiFilmoPryl

WeEnJoiFilmoPryl

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Hovmantorp | Reg. January 2021

We EnJoi Film & Pryl - Vi håller den fysiska filmen vid liv!

Företaget drivs av Jonas och Erika och vi utgår från Hovmantorp i Småland.

Företaget grundar sig i Jonas stora filmintresse och började som ett sidoprojekt, och vi bestämde oss för att starta We EnJoi Film & Pryl. Företagets namn bygger på bokstäver i våra namn. Sommar 2023 lanserade vi vår hemsida med både nya och begagnade filmer, och mycket annat.
Kika in på weenjoi.se där vi även har varor och filmer som ej finns upplagda här.

Butiksinformation och köpvillkor

We EnJoi Film & Pryl Ett litet företag med stort intresse för film och samlarsaker. Företaget drivs av Jonas och Erika och vi utgår från Hovmantorp i Småland. Företaget grundar sig i Jonas stora filmintresse och började som ett sidoprojekt på våra privata tradera konton, och vi bestämde oss för att starta We EnJoi Film & Pryl. Företagets namn bygger på våra bokstäver i våra namn. Vi fokuserar på film men även andra saker som vi finner intressant kan komma att dyka upp på sidan.

Frakt och betalning.  Vid köp av fler varor betalar du samfraktspris. Annars gäller fraktpris som står angivet i annons.Dessa priser gäller inom Sverige, till övriga världen justeras frakt vid köp. Filmer skickas i vadderade kuvert eller i anpassad låda i wellpapp, beroende på antal, och då vi tror på återbruk försöker vi återvinna kartonger som anpassas efter det som ska skickas. Winwin, vi slipper köpa packmaterial (förutom vadderade kuvert och mindre kartonger) och gör miljön en tjänst. Samfraktar givetvis vid fler vunna auktioner och betalning sker inom 3 dagar via Traderabetalning. Ångerrätt Skulle du ångra dig eller att det skulle vara några andra problem så gäller 14 dagars ångerrätt där du som köpare får stå för returfrakten och med full återbetalning. Varan ska då vara i samma skick eller obruten förpackning om filmen varit inplastad vid köp.

Kontakt

Kontakt Email kontakt@weenjoi.se