Loppiskillen247

Loppiskillen247

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Västerås | Reg. January 2005

Jag är en privat säljare som startat butik för att kunna sälja av delar av min filmsamling samt andra saker jag köpt under åren.
Jag strävar efter att alltid skicka sålda varor inom 24 timmar men då jag har två handikappade barn kan det bli fördröjningar ibland.
Köp som görs efter kl 16 på fredagar skickas senast under söndagen pga postgången vid mig.
P g a att Postnord numera går över till varannan-dag-utdelning kan det ta extra lång tid för försändelser att komma fram.

Butiksinformation och köpvillkor

Jag är en privat säljare som tagit nästa steg för att kunna fortsätta ge mina kunder den service jag tidigare tillhandahållit och öka utbudet mer än jag tidigare haft möjlighet till. Då jag är pappa till två handikappade barn kan det uppstå situationer utom min kontroll, men jag ska göra mitt yttersta för att bibehålla högsta möjliga servicenivå.

Varorna säljs i befintligt skick och jag tar alltid bilder och beskriver om det finns fel på varan Om varorna går sönder pga postens hantering kan jag inte ta ansvar för det. Köpta varor ska helst betalas inom 3 dagar. Undantag kan göras ibland. Kontakta mig snarast i sånt fall. Vid flerköp då samfrakt önskas är det viktigt att ni kontaktar mig så jag vet det.

Kontakt

Alla eventuella frågor kan ni skicka via e-post. Välj "Ställ en fråga till säljaren" på varan det gäller så svarar jag så snart jag kan.