SpelHem

SpelHem

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Handen | Reg. May 2017

GRATIS SPÅRBAR FRAKT PÅ ALLA KÖP ÖVER 500KR INOM SVERIGE
(gäller ej auktioner med budgivning)

V har snabba leveranser och uppdaterar ofta, så lägg till oss som favoritsäljare via knappen ovan för att inte riskera att missa någonting.
Vi tänker på miljön och återanvänder packmaterial vi får skickat till oss och sådant som kan användas en gång till för att inte slösa på resurser i onödan. Så ibland kan paketen ha spår av tidigare användning och packmaterialet vara av blandad sort (dock ingenting som har lukter/odörer eller liknande).
Följ oss på facebook och instagram för mer information om uppdateringar, rabatter och annat.
-----------------------------------------------------------------------------------
Free shipping with tracking on all purchases over 500sek within Sweden (not on auctions).
Buyers outside of Sweden will pay extra shipping cost. Contact me for more information.
Welcome to SpelHem,
We ship world wide with fast handling and update frequently so mark us as a favorite seller using the button above so you don't risk to miss anything.

We think about the environment and reuse packaging material we have and things that can be used once more so we don't waste resources unnecessarily. Sometimes the packages may have traces of previous use and the package material may be of a mixed variety (however, nothing that has smells/odours or such is used).

Contact us for specified shipping price to your country.
Follow us on facebook and instagram for more information about updates and sales etc.

Butiksinformation och köpvillkor

Välkommen till SpelHem Vår ambition är 100% nöjda kunder då ni är det viktigaste vi har. Vi vill inte lämna någon oberörd och gör vårt bästa med att packa era varor säkert och effektivt, precis som vi velat få det själva. Vi vet att just ditt köp är viktigast för dig!

Ditt köp skickas normalt vardagen efter mottagen betalning på morgonen, väl packat och emballerat för att ni ska få exakt det ni ser på bilderna. Ett mail skickas ut i samband med att ert köp är på väg till terminalen, se gärna i er skräpkorg om ni inte fått information. Var noggrann med att dina kontaktuppgifter på Tradera är aktuella så inget riskerar att gå fel. Öppet köp / Returer / Reklamation Vi erbjuder 14 dagars öppet köp från den dagen du mottog varan. Var noggrann med att skicka tillbaka den i exakt samma skick du erhöll den i och notera att returfrakt och ursprungsfrakt står på dig som köpare och eventuella övriga omkostnader. Skulle varans skick försämrats erhåller vi oss rätten att avbryta detta avtal eller dra av värdeminskningen från beloppet. Kontakta oss innan retur görs för fullständig information så båda parter är införstådda i det hela. Önskar ni reklamera en produkt kontaktar ni oss via mail (se kontakt nedan) så löser vi det. Öppet köp gäller ej auktioner med budgivning Garanti Vi erbjuder 6 månaders garanti på nya/begagnade varor vid normalt användande. Detta gäller inte om varan säljs vidare till tredje part inom denna tid. Som konsument erhåller du 3 års reklamationsrätt vilket du kan läsa mer om på https://www.hallakonsument.se/ Observera att denna reklamationsrätt inte gäller för fel som uppstår i efterhand. Ej uthämtat paket Blir en vara returnerad på grund av att den ej hämtats ut eller har felaktiga adress-/kontaktuppgifter förbehåller vi oss rätten att debitera kund för dess merkostnader som orsakar oss.

Kontakt

Du når oss via Traderameddelande eller via mail på spelhem@outlook.com där vi svarar så snabbt vi kan. Kolla i skräpkorgen om ni inte fått svar inom ett dygn. Send us a message on Tradera or email to spelhem@outlook.com where we do our best to answer as quick as possible. Don't forget to check your spamfolder for anwers.