kidzorama_handelshus

kidzorama_handelshus

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Västra Frölunda | Reg. October 2016

Vi är som New Wave Group, fast tvärtom på många sätt. Vi har alltid intressanta varumärken på spaning och vi väljer produkter med omsorg i limited-edition-anda bortom all massproduktion. Vi kallar våra urval vardagslyx, och vi drivs av nostalgi. Våra affärsområden är Barn & familjeprodukter, Konst & Design och Heminredning. När det kommer till våra produkter tycker vi att det mesta var lite bättre förr, iallafall när det kommer till kvalitén på varor. Du finner mycket som är "Svårfångat, sällsynt och originellt" i miljöriktigt unikt " Karaktär & Kvalitets" utbud. Vi har alltid sällsynta produkter på spaning, och vi vill vara en bred leverantör av produkter med symbolvärden där karaktärer samt varor med karaktär utgör en central del av vår affärsidé. Vi vill gärna vara ditt förstahandsval vid kontakt i ditt sökande av varor inom det här segmentet. Vi hjälper dig gärna till rätta vid frågor som rör leverans, söker och finner det du letar efter, eller bara genom att hjälpa dig till rätta när du inte riktigt vet vad du letar efter. Hos oss finner du varor såsom favoriter i repris, demoexemplar, charmiga klassiker med karaktär, med lång hållbarhet & kvalitet, och i fint skick. Vi fixar vardagslyxen som du inte behöver vara så rädd om att du aldrig kan använda. Hos oss minskar Du även ditt ekologiska fotavtryck när du handlar hos oss. Du finner alltid sådant som är och förblir stående affektionsvärden och som med tiden bara ökar i värde för varje dag som går.
Varmt välkommen att handla hos oss Kidzorama Handelshus

Butiksinformation och köpvillkor

Kidzorama Handelshus handlar med barn- och familjeprodukter i en mix av nytt, retro och vintage med fokus på kvalitet. Våra produkter är som oftast "Svårfångade, originella och unika" präglade av både "Karaktär & Kvalitet" med miljö- och hållbarhetstänk. Produkterna blir snabbt barnens och familjens favoriter, och förvandlas med tiden till affektionsvärden. Vi säljer sådant som inte går att finna på den traditionella marknaden. Vårt intresse och ambition är att leverera och tillhandahålla fantasifulla, kreativa, färgglada produkter rika på mönster. En av våra specialiteter är både karaktärer och saker med karaktär. Kika in på vår websida och gör en förfrågan under http://www.kidzorama.se/ (http://www.kidzorama.se/kontakt)butik Här kan du göra en förfrågan om du söker något som är svårare att finna på marknaden. Vi inleder efterforskningar inom vårt nätverk, och återkommer till dig så fort vi funnit din vara. Du kan även besöka vår sida på facebook och Instagram Vi ses där, och hoppas kunna erbjuda spännande produkter Facebook: https://www.facebook.com/kidzorama.handelshus/ (https://www.facebook.com/kidzorama.handelshus/) Instagram @kidzoramahandelshus. Varmt välkomna till oss på Kidzorama Handelshus

Som köpare från Kidzorama Handelshus har du 14 dagars ångerrätt enligt distansköplagen vid köp av varor över 400 kr i vår butik på tradera. Kontakta oss skriftligen innan du returnerar varan till vår mejladress på janette @kidzorama.se. Vi kommer överens om villkoren. enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005:59), när du köper från oss. Om vi däremot arrangerar så du kan hämta upp din vara har du besiktigningsrätt, och måste stå fast vid ditt köp. Vid vanlig retur är det Du som köpare som står för frakten, och vi återbetalar pengarna efter att vi tagit emot returen inom en 30-dagars period. Om det inte är något fel på varan, tar vi ut en avgift om 50 kr för hämtning av varan. Det gör vi för att att säkerställa seriösa köpare och för att inverka positivt på miljön. När din spårbara retur kommit fram till oss, betalar vi tillbaka köpesumman inom 30 dagar. Vid ej utlöst/ ej uthämtat paket, debiteras köparen med 250kr för att täcka våra omkostnader. Observera att ett paket som går tillbaka till oss outlöst inte behandlas som en retur. Även vid felaktiga adressuppgifter som leder till återsändande av paket, debiteras köparen med 250kr för att täcka våra omkostnader. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar. All nödvändig info finns i vinnarmailet. Glöm dock inte att ange ditt tradera alias som referens vid din betalning. Vid packning av dockskåp och glas gäller inte fri frakt. Varan skickas väl förpackad och emballerad så fort betalning är oss till handa. For international buyers using Paypal. Please make a request for freight cost before you complete your order. Thank you in advance. Varmt välkommen till oss på Kidzorama Handelshus.

Kontakt

Kidzorama Handelshus finns i Göteborg, Fiskebäck och kan nås på mobilnummer 076-2622604. Mejladressen är janette@kidzorama.se. Det går även att kommunicera i chatfunktionen på websida http://www.kidzorama.se (http://www.kidzorama.se). Här finns även möjligheter att göra produkt förfrågningar.