Mirandafamilj_smycke

Mirandafamilj_smycke

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Linköping | Reg. April 2012

Produkt och produkt bilder:
Jag tar egna bilder på alla produkter. Ibland använder jag en del av bilder från leverantörer om jag tycker att det finns ingen skillnad.

Vill du ha en fin smyckesaska ?
Kontakta mig för att byta förpackningen innan du betala. Om det är ett gåva kan vi byta till en svart smyckesaska och frakten kostar 10 kr mer.

Leverans/Avhämtning:
Jag skickar alla varor från mitt lager i Linköping. Nästa arbetsdag(icke röda dagar) efter betalningen skickar jag ut brevet(paketet).
Om du vill avhämta varorna, närna boka tid i förväg innan du kommer. Jag brukar kunna ta emot besök mellan kl 12:00 och 19:00 på vardagar.


Samfrakt:

Begär samfrakt innan du betalar. Samfraktpriset varierar beroende på vikten.

Fri frakt
(Postnord spårbart brev) om du köper varor för över 699 kr.

Return/Ångerrätt

Du har alltid rätt att byta, returnera eller ångra köpet inom 14 dagar efter att du har mottagit varorna som privatköpare. Du betalar själv för returportot och varan måste vara i samma skick som vid försäljningen. Pengarna återbetalas efter att returen har mottagits.

Reklamation:

Alla varor kontrolleras noga innan de skickas ut. Om du ändå får en felaktig eller trasig produkt, meddela mig om problemet med en bild på varan. Vi ska lösa det på bästa möjliga sätt.

Butiksinformation och köpvillkor

Välkommen! Jag säljer främst smycken och produkter som jag tycker är intressanta i min butik. Jag lärde mig smyckesmed tidigare och har kunskap om de vanliga smyckes material. Har du frågor gällande mina annonser, leverans, produktsmaterial och produktsinstruktion även retur, kan du chatta med mig via Tradera Chatt. Nu driver jag en hobbyverksamhet och önskar att utveckla vidare. Kontakt info: Tradera Chat e-post: Miranda.g.chen@gmail.com

-Samfraktkostnad: (gäller order med fler än en annons) Samfraktkostnad varierar beroende av vikten. Frifrakt om du köper över 699kr. Har du frågor eller specifika krav kring fraktkostnad, vänligen chatta via Tradera Chatt funktion innan du betala. Avhämtning (Lambohov Linköping, 13:00-18:00 måndag-fredag) (Jag jobbar hemma, gärna boka tid i förväg innan du kommer.) Ångerrätt/Return Du får ångra ditt köp innan betalningen eller inom 14 dagar efter mottagen varan. Du betalar själv för returporto och varan måste vara i samma skick som vid försäljningen. Pengarna återbetalas efter returen erhållits. Tänk på att skriva både mottagare och avsändares adress på brevet om du skickar varan som brev.