Cypersmurf

Cypersmurf

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Herrljunga | Reg. January 2010

Hej,
Välkommen till vår plats på Tradera.

Här kommer vi erbjuda allt möjligt från vårt hem.
Mycket filmrelaterat har vi samlat på oss under åren och det kommer garanterat att märkas bland våra annonser. Vi lämnar oftast in till vårt postombud inom 24 timmar efter slutförd affär, vid betalning innan 12:00, oftast redan samma dag! Samfraktar och fraktpriserna följer fraktbolagens prislistor. Tillägg för specifika önskemål till självkostnadspris.

Bra att veta, vi förvarar återvunnet packmaterial i vår källare, där vi har pannrum för uppvärmning av huset, så en viss "källar / eld" doft kan finnas i materialet, vissa saker förvaras även i källaren så detsamma gäller där, vi har ett rökfritt hem, och de enda husdjuren som kan vara allergi framkallande är våra dammråttor ...

Må väl och lycka till på auktionerna.
TeaM Cypersmurf (Anders)

Läs mer om vår butiks och köpvillkor under fliken "info". Uppdaterad: 2021-12-03

Butiksinformation och köpvillkor

Uppdaterad: 2023-09-04 Fram till mitten av november (2023), har butiken uppehåll. Välkommen åter! International buyers are welcome, ask for correct shipping costs before you pay with Tradera, we don´t add any costs for packing, only the actual costs from the shipping companies. If you want to have something special it´s the actual price you need to pay! Hej, Välkommen till vår plats på Tradera. Här kommer vi erbjuda allt möjligt från vårt hem. Mycket film relaterat har vi samlat på oss under åren och det kommer garanterat att märkas bland våra annonser. Bra att veta, vi förvarar återvunnet packmaterial i vår källare, där vi har pannrum för uppvärmning av huset, så en viss "källar / eld" doft kan finnas i materialet, vissa saker förvaras även i källaren så detsamma gäller där, vi har ett rökfritt hem, och de enda husdjuren som kan vara allergi framkallande är våra dammråttor ... Frakt, vi följer fraktbolagens prislistor, vid förändringar så förändras även fraktpriset i annonserna. De priser som finns upplagda får ses som ungefärliga då det är tidskrävande att uppdatera samtliga annonser vid förändring. Någon krona är inräknat för kuvert och liknande, vi har tillval för vadderad påse eller egna önskemål som är till självkostnadspris. Återvunnet packmaterial debiteras aldrig. Samfrakt tillämpas på flera köp och var vänlig och vänta in betalning tills vi ändrar till korrekt fraktpris. Vår "policy" är att när ni som köpare är nöjda så är vi nöjda! :) Ibland kan fel komma med i beskrivning, vi ber om ursäkt om det inträffar, självklart försöker vi minimera felaktigheter. Det ni bjuder på eller köper är det som presenteras med bilderna. Köp är bindande på Tradera, gör oss och er själva en tjänst och slutför era köp, det är tidskrävande och kostsamt att behöva lägga upp produkten efter utebliven betalning. Vi lämnar negativt omdöme och blockerar köpare som inte anammar detta. Vi ser gärna att man betalar sin vara omgående eller att man meddelar innan köp specifika önskemål. Efter 3 dagar så anser vi att man ska ha slutfört köpet. Vi lämnar oftast in till ombud inom 24 timmar vardagar, vid köp och betalning innan 12:00 vardagar, redan samma dag. Är det några frågetecken så skicka oss ett meddelande, vi svarar så fort vi har möjlighet och vi förutsätter att alla som handlar av oss har läst denna text. Må väl och lycka till på auktionerna. /TeaM Cypersmurf (Anders)