HelenaRoseDesign

HelenaRoseDesign

Samfrakt 1 dag

Om

Företag

Östersund | Reg. March 2024

Välkommen - Vad roligt att just du är här! Jag heter Helena, grundaren och smyckestillverkaren bakom Helena Rose Design. Jag brinner för att skapa vackra och unika smycken som speglar mina kunders stil och individuella personlighet.

Smycken har alltid fascinerat mig - från deras förmåga att förstärka vår skönhet och uttrycka våra känslor, till deras tidlösa karaktär som blir en del av våra personliga historier och minnen. Jag har spenderat otaliga timmar i min verkstad, experimenterande och utforskande med olika material och tekniker för att skapa magiska smycken för er.

Varje smycke jag skapar får mig att känna en enorm glädje och tillfredsställelse. Att se hur mina smycken kan göra människor lyckliga och bidra till deras unika berättelser är ett av de bästa belöningarna jag kan få.

Som smyckestillverkare strävar jag alltid efter att använda högkvalitativa material och noggrant välja varje sten, pärla och trä som används i mina smycken. Varje smycke är handgjort med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att de är av bästa kvalitet när de når dig.

Jag är oerhört tacksam för att ha förmånen att dela mitt kreativa arbete med er alla genom Tradera. Jag hoppas att mina smycken kan bli en del av era livsminnen och hjälpa er att uttrycka er stil och personlighet på ett helt unikt sätt.