Tvarantre_Skomakeri

|Samfrakt 1 dag

Om

Företag

Överkalix | Reg. January 2024

Hej & Välkommen
Säljer lite allt möjligt
Din Skomakare i Överkalix, Tväråntre.

Du hittar ofta produkter hos oss till betydligt lägre priser än andra butiker på nätet.

Allt som säljs är nytt och oanvänt om inget annat framgår av annonsbeskrivningen.

Avhämtning & Frakt

Vi erbjuder inte avhämtning på varor om så inte specifikt framgår i annonsen. Vid frakt så erbjuds dom alternativ som framgår i annonsen, vi erbjuder inte brevfrakt på begäran.
I regel skickas alla varor inom 1-2 arbetsdagar.

Alla köp skickas till den adress som finns angiven på ditt Tradera konto, vi kan inte skicka till annan person p.g.a risk för bedrägeri.

Ej uthämtade paket omfattas inte av ångerrätten. För paket som ej hämtats ut debiteras en avgift på 200 kr, för våra kostnader för returfrakt, administration och hantering.


Ångerrätt för konsumenter

Om du köper av oss i egenskap av konsument så omfattas ditt köp även av ångerrätten, även kallat ångerfrist. Detta innebär att du inom 14 dagar från att du tagit emot varan kan ångra köpet. Du ångrar köpet genom att kontakta oss här via meddelandetjänsten på Tradera. Varan skall sedan skickas i retur till oss senast 14 dagar efter att du låtit meddela att du vill ångra köpet. Returfrakt och risken för returen står du som konsument för.

Du som konsument har rätt att öppna och kontrollera varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med varan. I de fall där värdeminskning skett vid öppnandet och kontrollen av varan förbehåller sig vi rätt att göra ett värdeminskningsavdrag på det belopp som ska återbetalas till dig i samband med att vi behandlar returen. Ångerrätt gäller inte kroppsnära produkter och produkter som betraktas som hygienartiklar (t.ex. in-ear hörlurar).