SellphoneOxie

SellphoneOxie

|Samfrakt 1 dag

Om

Företag

Oxie | Reg. November 2023

Sellphone Oxie säljer nya, begagnade och restaurerade mobiltelefoner, surplattor och datorer. Säljaren är utbildad för reparation och service av Apple- och Samsung-enheter sedan 2016.

Sellphone Oxie köper nya och begagnade enheter - reparerar dem och säljer vidare. Genom att återbruka fullt fungerande enheter, erbjuder Sellphone Oxie prisalternativ med miljön i åtanke till våra kunder. Vi värderar enheters priser efter framförallt Swappie - och är alltid billigare.

Vår målsättning är att ha nöjda köpare. Har enheten reparerats så står det i annonsbeskrivningen. Samtliga enheter säljes olåsta och nollställda.

Vi tar även inbyte på er gamla enhet (vid inbyte tar ni kontakt på sellphoneoxie@gmail.com eller i chatt, så återkommer vi med mer info).

Betalning på Tradera:
Om betalning önskas senare än 3 dagar efter köp så meddela oss i chatten så att en överenskommelse finns.

—————————————————————
Skick och beskrivning av enheter:

A (nyskick). Enheten är olåst, nollställd, testad och fungerar som ny. Enheten har inga tecken på användning, förutom eventuellt damm, eller fettfläckar som går ta bort. Telefonen kan vara helt ny eller öppnad och testad en kort period.

B (bra skick). Enheten är olåst, nollställd, testad och fungerar som ny. Enheten har lättare tecken på användning som exempelvis små repor på ramen.

C (fint skick). Enheten är olåst, nollställd, testad och fungerar med samtliga funktioner. Enheten har synliga tecken på användning, såsom repor på fram- eller baksidan eller på ramen.

D (okej skick). Enheten är olåst, nollställd och testad. Enheten har tydliga tecken på användning, såsom djupare repor, sprickor, bucklor eller andra märken.

—————————————————————
Leverans:
Alla produkter levereras inom 2 dagar efter betalning; välemballerade och med spårbar frakt.

Garantier*:
På restaurerade enheter garanterar vi funktion enligt annonsbeskrivningen; det vill säga om det är någon komponent som är utbytt eller reparerad, finns det garanti på den delen att åberopa. SellphoneOxie tar sig rätten att genomsöka misstänkt fel för att försöka laga en enhet som felar.

För köpare på Tradera: all kontakt sker genom Traderas chattfunktion för att ett garantiärende ska kunna kopplas till rätt enhet.

OBS! Vi har ingen ångerrätt på gjorda köp.

(*Garanti gäller på reparerad del som annonsen beskriver; exempelvis skärm eller batteri. Vi står för frakten, om inget annat blir överenskommet.)

Tack för att du bidrar till ett hållbarare kretslopp för teknik!