Blommorochbina

Blommorochbina

|Samfrakt 7 dagar

Om

Företag

Holmsund | Reg. June 2023

Blommor och Bina är ett litet företag med fokus på ovanliga och sällsynta växter. Vi har främst hoyor och aroider på lager.

Tänk på att växter är levande ting. Under auktionens gång kan förändringar ske och växten ändrar utseende. Varje växt är unik och du får det du ser på bild - ingenting annat!

~:o:~:o:~:o:~

Betalningsalternativ
För att skydda kunden använder vi oss av Traderas betallösning. Vi gör inga under bordet-sälj i meddelandefunktionen, men vid efterfrågan kan vi lägga ut nya annonser till Köp nu-priser. Hör av dig direkt till oss om det är någonting särskilt du söker - vi har kontakt med ett flertal leverantörer.

Frakt
Varorna förpackas varsamt i ny kartong/brevpack och eventuell jord tas bort för att lätta på vikten. Vi använder oss av PostNords brevtjänst Skicka hem samt portokod (förutsatt att vikten inte stiger över 100g). Vill du använda annan brevtjänst? Kontakta oss snarast efter vunnen annons och innan betalning skett så löser vi det! Brev skickas endast på måndagar för att försäkra oss om att växterna håller sig så fräscha som möjligt under leveranstiden, därför kan bearbetningstiden variera upp till 5 arbetsdagar innan vi skickar dina varor.

Återbetalningspolicy
Vi vill att alla kunder är nöjda! Är brevet skadat vid leverans kontaktas leveransbolaget. Är växten inte i förväntat skick kontaktar ni Blommor och Bina för en individuell bedömning (inom 14 dagar efter mottagande).

Kika gärna på våra andra annonser - vi samfraktar givetvis!

Innehar F-skattsedel.

Allt gott,
Bina