Eldin9904

Eldin9904

Samfrakt 1 dag

Om

Vällingby | Reg. June 2023

Hej och välkommen till min Tradera-sida! Jag heter [Eldin] liten beskrivning om mig själv t.ex. hobbyentusiast, samlare, konstnärsentreprenör etc.]. En av mina stora passioner är att skapa unika föremål i plast som är både praktiska och dekorativa för användning hemma eller utomhus, och jag gör detta på min fritid med stor kärlek och omsorg.

Jag älskar att utforska olika möjligheter med plast och skapa allt från små inredningsdetaljer till praktiska hushållsprodukter och roliga utomhusartiklar. Med mina produkter strävar jag alltid efter att kombinera funktionalitet med stil och kvalitet, och jag är stolt över att kunna erbjuda unika handgjorda objekt till mina kunder.

På min Tradera-sida hittar du ett urval av mina senaste skapelser, från färgglada krukor och förvaringslösningar till lekfulla trädgårdsdekorationer och mycket mer. Varje föremål jag tillverkar är unikt och gjort med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

Jag är övertygad om att mina produkter kommer att lägga till en unik touch till ditt hem eller trädgård och jag ser fram emot att kunna dela med mig av mitt skapande till dig. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller om du är intresserad av specialbeställningar - jag är här för att hjälpa till och göra din köpupplevelse så bra som möjligt!

Tack för att du besöker min Tradera-sida, och jag ser fram emot att kunna sprida lite glädje och kreativitet med mina handgjorda plastprodukter. Ha en fantastisk dag!"