FJBricks

FJBricks

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Höganäs | Reg. August 2022

Förpackningar i Sverige prissätts enligt vikt, vilket ger rättvisa och varierande avgifter beroende på paketets storlek. Här är våra priser:

1g - 49g = 22 kr
50g - 99g = 42 kr
100g - 249g = 67 kr
250g - 499g = 75 kr
500g - 1000g = 92 kr

Observera att i dessa priser ingår även förpackningsmaterial såsom kuvert, tejp, och andra nödvändiga material för att säkerställa att din försändelse når sitt mål tryggt och säkert. Tack vare dessa tydliga intervaller blir det enkelt och överkomligt att skicka paket i Sverige för alla."

Om oss:
Vi är en passionerad säljare av Lego-klossar som har specialiserat sig på att sälja enskilda klossar till både barn och vuxna byggare. Vi har ett stort urval av olika färger, storlekar och former för att du ska kunna hitta det du söker. Vår målsättning är att erbjuda hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och ge våra kunder den bästa möjliga köpupplevelsen.

Våra produkter:
Vi erbjuder ett brett utbud av Lego-klossar i olika färger, storlekar och former. Alla våra klossar är högsta kvalitet. Vi strävar efter att ha ett stort urval av klossar för att passa alla dina byggbehov.

Kundservice:
Vi värdesätter våra kunder högt och strävar alltid efter att ge den bästa möjliga kundservicen. Vi svarar på alla frågor och förfrågningar så snart som möjligt, och vi är alltid glada att hjälpa till om det är något du undrar över. Vi erbjuder också en 100% nöjdhetsgaranti för alla våra produkter.

Kontakta oss:
Du kan kontakta oss via vår e-postadress eller via meddelande på Trader. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta de Lego-klossar du söker.