GreatNcheap

GreatNcheap

|Samfrakt 3 dagar

Om

Nässjö | Reg. February 2022

Hej och välkommen till min sida!

Vem jag är:
Jag är en privatperson som köper olika produkter av företag i bulk som snabbt och enkelt vill bli av med diverse saker. Jag köper även på auktioner och av företag som har gått i konkurs. Jag är ständigt på jakt efter nya produkter och vad jag köper kan variera mellan allt möjligt.

Om mina produkter:
ALLA produkter jag säljer är oanvända och i nyskick om inget annat står skrivet. Vissa elektonikprodukter öppnar jag upp i syftet för att testa så att dem funkar.

Mina mål här på tradera:
Jag strävar efter att folket här på tradera ska bli nöjda med mina produkter som jag säljer här till det absolut bästa priset!

Frakt:
Jag erbjuder generösa fraktförhållanden och självklart alltid möjligheten att skicka spårbart!
Önskar du andra fraktsätt som inte är angivet i annonsen som t.ex med DHL, Schenker eller annat så hör gärna av dig så löser jag mer än gärna detta till dig.

Efter du har betalat din vara så skickar jag alltid din vara inom 24h.
(Om jag av någon anledning inte har möjlighet till detta så skickar jag ett medelande inom 24h efter att du har betalat din vara).

Jag har oftast telefonen nära till hands så har du någon fråga eller fundering kring en produkt så tevka inte att skicka ett medelande så återkommer jag så fort jag har möjlighet.

Mvh Victor