Lillafjunet

Lillafjunet

|Samfrakt 7 dagar

Om

Järfälla | Reg. December 2021

Hej vad roligt att du tittar in på våran sida.
Vi är mor och son som tillsammans säljer på Tradera.
Jag (mamma) har samlat på silikon formar i över 9 år och jag har köpt formar varje månad under dom här 9 åren.
Jag älskar mina silikon formar och kommer nog aldrig sluta samla på dom. Men jag har så mycket mer formar en jag någonsin kommer kunna gjuta med.
(Drömmen är ju attvi ska kunna öppna eget företag och sälja de jag gjuter)

Så ju och med flytt så har jag vart tvungen att börja rensa ut bland formarna. Jag har absolut ingen koll alls på vad jag har så en hel del har jag flera av.
Vi säljer även en hel del annat på Tradera då vi bott i samma lägenhet i över 20 år och vi har samlat på oss så otroligt mycket saker genom åren.

Vi ska nu börja gå igenom våra källarförråd två stycken med kartonger från golv till tak.
Vi har genom åren stått en hel del på Loppis så de är en del loppis prylar men även ärvegods,barn saker och mycket mer.
(Pga av min hälsa så orkar jag inte få ut så mycket auktioner som jag vill.

Här kan du läsa vad som gäller när du handlar av oss. Tveka inte på att fråga om du undrar över.

*vi samfraktar självklart.

* Är de mer en 7 dagar mellan annonserna och du vill vänta in fler saker så är de absoluta inga problem, bara meddela oss så vi vet.

*Betalning.

Vi önskar betalning senast 5 dagar efter sista annonsen gått ut. ( Har vi kommit överens om att vänta så är de självklart de som gäller.)
* vi har inte bråttom och vi kan gärna vänta in lön eller barnbidrag. Så vill du vänta med betalningen så är de absolut inga problem. Meddela gärna oss om de så vi vet.
(Obs! Tradera skickat automatiskt ut betalningspåminnelser har vi kommit överens om att vänta är det bara ignorera dem.)

*Saker vi säljer!

saker vi säljer är både nya och begagnade men viktigt att veta är att vi bara är privat personer som försöker klara vår vardag.
vi kan därför inte göra återköp eller stå för om de är fel på en ny vara som ligger i stängd förpackning. ( Men är du inte nöjd så ta kontakt med oss så försöker vi lösa de tillsammans på bästa sätt.)

*Vi tittar alltid igenom allt vi säljer och försöker vara så noga vi kan att beskriva varan.
Med de sagt är vi också människor och kan självklart ha missat något. Jag har tex dystelexi och har därför svårt att se om jag stavar fel eller skriver något fel.

Omdömen!
*omdömen vi blir väldigt glada om du vill lämna omdöme när du får din vara. Så vi vet att den kommit fram och att du är nöjd. Självklart lämnar vi omdömen tillbaka, så som vi själva får de.
viktigt!!
*! Negativt omdömen löser absolut ingenting. Är du missnöjd kontakt oss i stället så kan vi lösa de tillsammans!*

Packa!

*vi packar våra saker så gott vi kan. En del saker kan vara ömtåliga och då kan du själv välja hur du vill ha de skickat. De billigare alternativet betyder att de inte är lika säkert packat. Så då är de alltså upp till dig hur du vill ha de skickat och hur väl de är packat.
Posta!
*vi skickar med Postnord eller Schenker. Och går efter deras prislista. Vi står själva för kostnaden av emballage.

*Posta!
*vi postar måndag till fredag.
vi står INTE för posten slarv! När vi postat då slutar vårat ansvar. Vi filmar och fotar allt som går iväg med frimärken. Så kommer inte ditt packet fram så kan vi skicka bild eller film som visar att vi gjort våran del. Och vi kan inte heller hjälpa om posten leker sniglar. (Vi hjälper dig gärna att kontakta Postnord om du har problem med leveransen eller s vi gjort våran del.)

*Kontakta oss!

*Undrar du över något tveka inte på att kontakta oss. Vi svarar så fort vi kan.
Ibland kan de ta lite tid att få svar när vi är på landet kommer vi inte ut på nätet och kan därför inte svara.

Vi önskar dig en underbar dag och ett fantastiskt år / lillafjunet Benjamin och Linda.