Fyndpunkten

Fyndpunkten

|Samfrakt 1 dag

Om

Göteborg | Reg. November 2021

"Hej, kul att du hittade hit! Jag är en glad och rolig hobbyist som älskar att köpa och sälja. Mitt fokus ligger främst på att hjälpa gamla byggföretag att rensa ut verktyg från sina lager eller att hjälpa företag som tyvärr har gått i konkurs. Jag köper inte stora mängder, men jag lyckas ofta få tag i några maskiner här och där i mindre skala. Det räcker gott och väl för mig på hobbynivå.

Jag vänder mig också till privatpersoner som har fulla hobbygarage där verktygen ofta samlats under årens lopp. Många gånger har jag träffat på personer som blivit tvingade av sin partner att sälja av lite maskiner för att få in pengar till exempelvis husmålning eller badrumsrenovering. Jag måste säga att det är otroligt roligt att sälja och lägga upp auktioner på Tradera, även om det inte alltid blir med vinst, haha. Men det är en riktigt rolig hobby!

Så nu vet ni lite mer om mig! Det är kul att ni tog er tiden att läsa. Vem vet, kanske bjuder ni till och med på någon av mina auktioner? Ha det fint och kom ihåg att inte köpa något onödigt som bara kommer att samla damm!"