TanisElektronikAB

TanisElektronikAB

|Samfrakt 3 dagar

Om

Företag

Stockholm | Reg. January 2021

Köp villkor

ÅNGERRÄTT:

Som kund har du alltid rätt till 14 dagars ångerrätt på våra produkter om varorna skickas hem till dig. Ångerrätten börjar löpa ut från dagen du har mottagit varan. För att du ska ha rätt till fullständig kreditering så ska varan skickas tillbaka i samma förpackning i oförändrat skick. Vid eventuella returer står köparen för frakten och köparen är ansvarig att meddela företag i tid vid retur. Återbetalningen sker efter att vi har fått varan och sett att den är i samma skick som när den skickades.

LEVERANS, SKADOR OCH RETURVILLKOR:

Vi skickar våra produkter runt hela Sverige försäkrat och spårbart. Vissa produkter kan eventuellt ha ett senare leveransdatum beroende på belastningen och tillgängligheten. Vi försöker hålla våra leveranser inom 2-7 arbetsdagar från det att beställningen har bekräftats. Om kunden vill returnera varan efter att kunden har mottagit den eller om inte paketet hämtas ut och kommer tillbaka till oss så kommer vi dra av 500 KR ordersumman på din återbetalning för ej uthämtat paket eller vill returneras av kunden utan lösning. Det är kundens ansvar att paketera varan ordentlig vid retur, så att den kommer tillbaka hell, vi ansvarar inte för skador under transport. Vid eventuella fraktskador när den skickas till kunden det är kundens ansvar att reklamera skadorna till fraktbolaget. Detta bör ske snarast!

PRISER OCH PRODUKTER:

Tanis Elektronik AB är ett företag som säljer Stationära/Gaming datorer, bärbara datorer, tillbehör, mobiltelefoner och surfplattor/tablett. Vi använder oss utav VMB (vinstmarginalbeskattning) på våra varor ink. moms. Vi säljer både begagnade och nya produkter. Produkter som tillhör begagnad kategori är stationära datorer, bärbara datorer, mobiltelefoner och skärmar (om inte någonting annat nämns i produktbeskrivningen). Produkter som är splitter nya är tillbehören så som tangentbord, mus, musmattor och surfplattor (om inte någonting annat nämns i produktbeskrivningen).

GARANTI:

Vi lämnar alltid tre månads kostnadsfri garanti på våra varor.

– Fel i programvara, installation eller kopiering av program.
– Handhavandefel.
– Fysiskt skadade produkter, exempelvis transportskada.
– Fel orsakat av felaktiga strömförhållande.
– Detaljer av förbrukningskaraktär, såsom t.ex. batterier.
– Normalt underhåll såsom t.ex. rengöring av produkten.
– Förslitning eller förändring av varan som är en följd av normal användning av varan.
– Inställnings- eller justeringsåtgärder som är avsedda att utföras av användaren.