TopChoiceButik

TopChoiceButik

|Samfrakt 3 dagar

Om

Företag

Upplands Väsby | Reg. December 2020

Top Choice Butik (TCB) är specialiserad på traditionella och innovativa leksaker, presenter och spel för yngre barn. Vi ger dig färgstarka, välgjorda leksaker, av vilka många är trä och ofta svårt att hitta. Mjuka leksaker är utvalda för sin cuddliness och expressiva personligheter. Vi söker ständigt efter nya idéer för att säkerställa att vårt sortiment är alltid färska.

Top Choice Butik (TCB) är ett team av fokuserade individer spendera dagar och nätter för att få vackra utformad, säkert att spela, och fylld med nyfikenhet för unga barn.

Mission Statement

”Vi vill ge alla barn med inte bara leksaker, men med ett sinne set att lära och växa samtidigt som du spelar med våra leksaker.”

Som ett familjeföretag själva vet vi hur viktigt bra gammaldags tjänsten är att våra kunder – alla i vårt team tar stor tillfredsställelse i detta. Vår ledstjärna är att välja vilken typ av leksak och gåva som föräldrar minns med förkärlek från sin egen barndom och att morföräldrar vill köpa för sina barnbarn. Vi garanterar att alla våra produkter är roligt och spännande.