friskmik

friskmik

|Samfrakt 3 dagar

Om

Kalix | Reg. October 2020

VARMT VÄLKOMMEN!
.
FÖRST OCH FRÄMST STORT TACK TILL ER, MINA KUNDER SOM GÖR DENNA SIDA MÖJLIG!

JAG har ett samvete, jag är ärlig, jag löser problem om det uppstår och har höga krav på mig själv för egentligen gör jag det här för att det utmanar mig själv och driver mig personligen och av det jag säljer så investerar jag en mycket stor del i nya ännu bättre saker både för er skull och mig själv!
Alla bilder är mina egna, lånar inte några, kopierar inte några eller tar från internet.
VAD NI SER ÄR VAD NI FÅR, INGET ANNAT!JÄMFÖR OXÅ MINA FRAKTPRISER MED ANDRA OCH NI HITTAR NI ETT BILLIGARE FRAKTALTERNATIV!!

En del kanske har till synes billigare priser MEN SKYHÖG FRAKT SOM DOM STOPPAR I EGEN FICKA OCH BLÅSER SINA KUNDER!

Sätter stor vikt på samt VÄL OCH SÄKER PACKNING !
Jag leverar SNABBT, oftast när jag lägger ut något så har jag redan tänkt ut packningen I förväg samt innehar allt material som krävs.
Försöker tänka på allt.

Har förutom SVERIGE sålt till DANMARK, FINLAND, ITALIEN, TYSKLAND, ÖSTERRIKE, LITAUEN, SCHWEIZ utan missöden.

MILJÖVÄNLIGT OCH HÅLLBART!
Samarbetar med ett återvinningsföretag och tar till vara på en del packmaterial och återanvänder det som är helt och rent och iom detta tar jag inget extra betalt heller för sådant som många andra säljare gör.

SAMFRAKTAR GÄRNA så utnyttja det en DVD, CD, BLU-RAY tex kostar 36kr och jag står för kuvert och emballage men köper ni 2-5 FILMER KOSTAR DET BARA 51kr SPÅRBART OCH TILL DIN BREVLÅDA!

OBS !! Kan oxå skicka 1 st DVD med bara skiva och omslag VÄL FÖRPACKAT OCH SÄKERT för 18kr och LÄGSTA FRAKTKOSTNADEN PÅ MARKNADEN men OBS DÅ INGÅR INTE FODRALET

ANVÄNDER DIGITALA FRIMÄRKEN när det är möjligt så jag får ett kvitto för högre säkerhet för både MIG och DIG! Jag har bevis från PostNord via e-mail att att just jag har köpt frakten och vem den ska till så jag kan kontakta PostNord och dom har betydligt högre press på sig att leverera snabbt och säkert än om jag skulle köpa frimärken som inte registreras.
DÄRFÖR gör jag det, SÄKERHETEN!

ETT STÖRRE PAKET så hör av Er så hittar Vi bästa alternativet eller om Ni har något önskemål.

Bläddra alltid bland fotona på mina objekt, jag försöker tex DVD, CD ,LP, BLU-RAYS finns det alltid MINST 2 ST så DU kan läsa på baksidan oxå lite om vad den handlar om eller vad du vill precis som i den gamla favoritbutiken runt hörnet en gång i tiden.

FRÅGA GÄRNA om ni undrar något! Och om mot förmodan jag inte kan svaret tar jag reda på svaret!

ANVÄND gärna funktionen "PRISFÖRSLAG" så kanske jag PRUTAR lite oxå det är väl en kul grej med så bara testa det!

Ha en fin dag / Mvh Micke