KristallerStenarButik

KristallerStenarButik

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Nybro | Reg. June 2020

Välkommen till KristallerStenar's Traderabutik! *** OBS! Längre leveranstid just nu! Semesterstängt. Beställningar från den 23/5 och framåt skickas ut från och med den 17/6 - 24! Tack för visad förståelse. Vi är åter med snabba leveranser från den 17/6 igen! ***

Det finns fler bilder på våra kristaller på vår instagram @ kristallerstenar.se

Vi skickar våra kristaller via Tradera spårbart med DHL. Samfrakt av varor - ja! Du betalar endast 1 st frakt på 59 kr per köp, oberoende av antal produkter. Vi skickar normalt ut betalda beställningar inom cirka 1-3 arbetsdagar men det kan variera.
Vi är ett företag som drivs med stor passion och ett mycket högt kvalitetstänk. En personlig butik på nätet med ett av Sveriges bredaste sortiment av kristaller & rökelser.

Genom våra etablerade och mycket goda kontakter samt ett brinnande intresse driver vi vår verksamhet. Vi är stolta över att arbeta med ett antal leverantörer som vi har en direkt koppling med & där vi vet att det är kristaller med sjyssta villkor utan extra mellanhänder. Vi har släktingar i kristall-branschen och har byggt upp ett nätverk av kontakter för att kunna följa alla led under processen från brytning till att kristallerna kommer hem till oss. Det är otroligt viktigt att ha koll på aspekterna kring etik och miljö som försäljare av kristaller. Hos oss hittar du mängder av högkvalitativa, äkta kristaller med konkurrenskraftiga priser.