cpunk

Om

Göteborg | Reg. February 2005

Welcome to my Lowtech Market!

English:
International customers read this: Products that are handled for sale on the international market are described in English for that specific auction item. For questions about items or more order choices please use the E-mail: order@digitalbalans.com

Svenska:
Jag har allt möjligt så som Musik, Kläder, Teknik, Retro saker, Konst, Datorer, Spel och Bildelar. Mina varor är alltid testade, undersökta eller reparerade. Alla detaljer är beskrivna noggrant i mina annonser så att inget oväntat ska hända mina kunder. Man kan alltid ställa frågor till mig innan budgivning om kostnader och ev samfrakt beroende på valen. Bor man i Västra Götaland och vill undersöka en vara på plats samt hämta så går det bra.

!OBS!
* Vänligen respektera auktionsdetaljerna innan ni budar så ni vet vad ni ska köpa.
* Jag driver inte ett företag, jag är en privatperson och lämnar inga garantier eller returer av varor.
* Om något missförstånd eller oklarheter uppstått om köpet så vänligen kontakta mig så löser vi det på bästa möjliga sätt.
*Frakt och transportkostnader är vad som specas i auktionerna, jag tar inget ansvar för hanteringen eller kostnaderna.
* Om varor som teknik och datorer är lagade så beskrivs det i detalj vad som gjorts och jag följer den utbildning och arbetskunskaper jag har för att korrekt utföra reparationer av varan.

Betalning sker via Traderas betaltjänster eller i hand om du är boende inom Göteborgsregionen. Bestäms mellan mig och kund vad som är lämpligast. Frakten varierar beroende på valet.