A-ZRepairs

A-ZRepairs

|Samfrakt 3 dagar

Om

Malmö | Reg. December 2019

Välkommen till A-ZRepairs - din partner i den cirkulära ekonomin.
Vi är din webshop med cirkulär ekonomi i fokus. Här kan du fynda och samtidigt bidra till en grönare framtid! Vi erbjuder ett brett utbud av både nya och begagnade produkter till förmånliga priser.
Beställningar som görs före kl. 12:00 behandlas normalt samma vardag, så du kan få dina produkter ännu snabbare!


Ångerrätt

Enligt lag (SFS 2005:59) erbjuder vi 14 dagars ångerrätt. Observera att vid ångerrätt står du som kund för fraktkostnaden. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnader vid bruten plombering av varor och att neka öppet köp om det totala beloppet understiger 400 kronor. Återbetalningar sker inom 5 arbetsdagar efter mottagande av varan och endast genom Tradera.

Betalningsvillkor
Betalningar ska vara utförda inom 3 dagar, om inget annat överenskommits. Vi accepterar endast betalningar genom Traderas betallösning "Traderabetalning". Du har möjlighet att välja betalmetod och vi hanterar din order omedelbart efter mottagandet av betalningen.

Leveransvillkor
Vi erbjuder frakt med alla tillgängliga fraktsätt på Tradera, inklusive PostNord, Schenker och DHL. Om du önskar ett annat fraktsätt än det som valts för varan, vänligen kontakta oss innan betalning så hjälper vi dig.
Varor skickas vanligtvis inom 1-2 vardagar. Vid ospårbar fraktval kommer du att få ett meddelande så snart vi har packat och skickat din order. För spårbar frakt får du ett meddelande när frakten är bokad, och sedan ett mail från Tradera med spårningsnummer när det är skickat.

Garanti (rekonditionerad elektronik)

Vår garanti täcker utbytta och reparerade komponenter, inklusive batterier och skärmar, med upp till 6 månaders täckning. För skärmar omfattar garantin endast skärm- och touchfunktioner.
Observera att garantin inte täcker skador från kosmetiska defekter, normalt slitage, vårdslös hantering (tappskador) samt vatten- och fuktskador.

Hantering av Transportskador
Före öppnandet av paketet, vänligen dokumentera synliga transportskador genom att ta en bild. Om varan är skadad, vänligen kontakta oss omedelbart så att vi kan hjälpa till att lösa situationen. Vi är givetvis även beredda att hantera skador som uppstått utan synliga yttre tecken på paketet, vänligen inkludera bilder även i detta fall!

Kontakt
Kontakta oss genom Traderas meddelandetjänst för alla frågor och funderingar. Vi strävar efter att svara på dina meddelanden inom 24 timmar.
Vi nås även på mail vid behov: azrepairs.business@gmail.com