SwiftZulian

SwiftZulian

|Samfrakt 3 dagar

Om

Örebro | Reg. February 2018

Hej!
Vänligen läs detta om du budar på mina produkter tack.

Bud är bindande, skulle någon buda utan att betala så anmäls det. Samt negativt omdöme och sedan permanent blockering! Slösa inte andras tid.

Säljer begagnade produktet i befintligt skick. Gällande märkes produkter så som kläder, parfymer och andra saker. Ni kan alltid vara säkra på att allt är kontrollerar innan annonser. var snäll att noga kolla bilderna så ni ser eventuella skador etc.
Allt från spel, boxar, filmer dvd,vhs, parfymer kläder, skor, bildelar mm.

Låga startbud på begagnade saker. Du budar det du känner är rimligt. Det är inget öppet köp utan jag lägger ut lågt, så får du lägga ett bud du tycker det är värt. Du kan alltså inte buda o köpa nått sen säga att du ångrar dig.

Buden är bindande. Vänligen buda ej ifall du inte tänker betala :-)

Packar så fort jag ser att varan är betald. Sen skickas den vanligtvis inom 1-4 dagar. Jag ersätter inget slarv ifrån posten, eller om något går sönder. Packar alltid produkterna väll med papper, bubbelplast etc. Allt jag säljer här är funktions testat innan det skickas iväg. Det mesta är låga startbud här.Tar då inte emot retur. Buda alltså vad ni tycker är värt :-)

Betalning inom 1 till 2 arbetsdagar om vi inte kommit överens om något annat.

OBS skickas inom 1-4 dagar om varan är betalt, dröjer betalningen kan de ta längre tid. Brukar i regel paketera varan när den är markerad ”betalt” via tradera! Skickar alltså så fort de är betalt o klart. Undantag röda dagar eller om det är stängt någon helg. :-)