Jenkarlek

Om

Västerås | Reg. January 2018

Välkommen till min lilla säljarhörna! Jag hoppas du kommer att hitta något här som kan komma till mycket glädje och användning för dig under lång tid framöver.

Ett par saker innan vi gör affärer:

-Bud/köp på mina annonser är bindande. Jag emotser betalning inom tre (3) vardagar från avslutad auktion/köp. Behöver du som köpare mer tid efter detta får du höra av dig till mig inom samma tidsspann, dvs inom tre (3) dagar, så kan vi titta tillsammans på hur vi kan lösa situationen. Jag kommer annars att rapportera betalningen som utebliven.

Notera att jag inte (!) är intresserad av att jaga dig som köpare för att fullfölja affären, det åligger dig att betala för dig liksom det gör mig att skicka varan vilket jag såklart mer än gärna gör så snart som möjligt efter betalning. Detta då jag strävar efter snabba och smidiga affärer för både dig som köpare och mig som säljare.

-Jag skickar alltid försändelser med det mest rimliga fraktalternativet. Önskar du spårbart på en vara där detta inte erbjuds från början är du välkommen att höra av dig innan betalning så kan jag ändra fraktalternativet.

Du är förstås alltid välkommen att ta kontakt via meddelandefunktionen om du har några funderingar eller är nyfiken kring specifik annons, och jag är mer än gärna behjälplig med fler bilder ifall du så önskar!

Bästa hälsningar

Jennifer