Vera23

Vera23

|Samfrakt 3 dagar

Om

Örebro | Reg. May 2015

Hej!

Kläder, skor och accessoarer speglar inte bara en personlighet utan är för mig ett stort och över tid synnerligen beständigt intresse! Mina, numera tonåriga, barn delar mitt stora intresse:-)

När garderoberna behöver rensas skänker jag det mesta (Röda Korset till exempel) men nya eller nästintill nya dyra märkeskläder bidrar (exempelvis tack vare Tradera!) till nya skojigheter i allas våra garderober. Dessutom är det gott att veta att vår miljö mår bättre av att inte alltid köpa allting nytt.

Jag lägger bara upp saker som jag själv kunde tänka mig att köpa eller som du skulle kunna hitta i en väl ansedd second hand. Vissa saker står ”nytt” på, annat ”begagnat” men allt är i nyskick om inte annat anges tydligt i text och/eller bild!

För allas trygghet skickar jag helst spårbart och Postnord har funkat hur bra som helst genom åren! Jag samfraktar givetvis och erbjuder avhämtning på överenskommen plats men vill du a b s o l u t inte skicka på ”mitt” sätt är jag öppen för förslag i de fall du står för porto :-)
Jag återanvänder, om möjligt, emballage ur såväl praktisk som estetisk synvinkel.

Kika på mina auktioner och hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar, sms är det snabbaste sättet att nå undertecknad.

Allt gott och happy hunting!