natakom

|Samfrakt 3 dagar

Om

Hägersten | Reg. January 2013

Jag använder oftast principen med utropet 1 kr och uteblir bud inom några dagar väljer jag att tolka detta som att objektet är ointressant för Tradera-besökare varför annonser kan komma att avslutas innan den aviserade sluttiden.
-----------------
Efter att ha tidigare skickat ut så kallade "vinnar-mail" har jag valt att upphöra med detta eftersom responsen på dessa meddelanden numera är närmast obefintlig.
All nödvändig information om betalningsalternativ, kontaktuppgifter mm finns tillgänglig i Traderas portal.
------------------
Jag packar omsorgsfullt vilket ibland kan medföra några kronor i ökad fraktkostnad och om du inte accepterar detta så är det smidigaste för båda parter om du väljer att inte bjuda på auktionen i stället för att i efterhand ondgöra dig i omdömen och kommentarer.
------------
Uteblir betalningen efter de fem bankdagarna som kan anses vara en rimlig tid att hinna betala under och inget annat överenskommet i förväg så genomför jag inga påminnelse-kampanjer eller andra "indrivningsförsök".
-----------------
Vi de tillfällen jag anger att ingen ytterligare information om objektet finns, så beror det på att jag inte har tillgång till det och inte av några andra skäl.
------------------
Naturligtvis besvarar jag inkommande meddelanden i skälig tid, Besvarar dock inte meddelanden överhuvudtaget som saknar allmänt vedertagen artighet....
Alltså av typen:
"kan du skicka mera foton" - utan vare sig ett "Hej" eller avsaknad av andra normalt använda sociala beståndsdelar vid kommunikation.
--------------------
Ni som uppskattar mina formuleringar i annonserna och väljer att kopiera in dem i era egna annonser - det tar jag bara som en komplimang...
Men det vore bra om alla använde egna foton & att mina foton inte återanvänds, vilket tyvärr förekommer regelbundet - trots vattenstämpeln.
---------------------------
Jag levererar objekten väl emballerade till transportören inom två arbetsdagar efter avslutad auktion.
Är jag osäker på funktion eller är i avsaknad av annan vital information så anger jag tydligt att det är ett "reparationsobjekt" eller motsvarande som auktioneras ut.
Skulle det uppstå funderingar kopplat till din vara efter de att du erhållit den så är jag tacksam för ett besked om detta så kan vi förhoppnings reda ut anledningen detta och få till stånd en för oss båda gynnsam och gemensam lösning på vad det nu månne vara.
----------------
Det stora flertalet tänker nog efter att läst denna text:
- Vilket surkart...
Tyvärr har "pekpinnarna" uppstått ur ett högst verkligt behov.

Kort sagt, jag försöker efterleva min del av affärsuppgörelsen genom att lämna en korrekt & ärlig redogörelse av objekten jag auktionerar ut samt dess skick, så långt detta är känt för mig, utan foto-shoppade avbildningar eller "lånade" foton.
Tack & Lycka till!