1953Boman

1953Boman

|Samfrakt 7 dagar

Om

Farsta | Reg. November 2011

Välkommen till min sida och presentation av halvädelstenar, kristaller, smycken och tillbehör.
Jag har god och lång erfarenhet, kännedom om halvädelstenar, kristaller och kristall healing, och stenarnas inverkan och betydelse. Mitt budskap är alltid ” Öppna upp ditt sinne och prova att besöka kristallernas magiska värld ”. Du kommer inte att bli besviken. Jag strävar alltid efter att försöka lägga ut fina, välpolerade och vackra stenar till rimliga priser. Här hittar du fina kristaller för healing, spetsar, sfärer/klot, cabochoner och smycken. Jag värnar speciellt om kontakten med dig som är intresserad, och ser fram emot att få dela av mig den kunskapen.
Mitt andra motto är ” Hör av dig med frågor så ofta du vill ”. Välkommen in. Mvh Bosse
P.S. När jag skickar med porto typ Postnord kan jag inte ta ansvar för leveranserna. Litar inte Postnords portoleveranser eftersom det krånglagt några gånger. Det drabbar inte bara mig och dig, utan också kristallerna.
Kontakta mig gärna om Ni har speciella önskemål när det gäller alla kristaller, spetsar, sfärer/klot, healingstenar och örhängen. Tillverkar efter beställning om det finns en möjlighet. När det gäller kristallHealing har jag lång erfarenhet. Var nyfiken och fråga gärna.
Sköt om Er alla.

Läs gärna på Kristaller.se Det är en jättebra sida på nätet som jag tycker är omfattande och väldigt bra och informativ. Judy Hall har också skrivit en bok ” Boken om kristaller ”. Här finns allt du behöver veta om kristallernas kraft.

Hoppas du hör av dig. Jag har mycket kristaller som inte ligger ute här på Tradera. Fråga mig därför vid önskemål.

På återseende och hoppas Du har av dig.

Mvh
Bosse