campz

campz

|Samfrakt 1 dag

Om

Hovås | Reg. April 2009

Välkommen till dig som hittat hit.
När du handlar här så vill jag göra dig uppmärksam på att jag ALLTID på traderas chatt skickar meddelande om när varan skickas samt övrig information som är bra att veta. Jag försöker alltid ge så korrekt beskrivning som möjligt och visa korrekta bilder på objekten.
Jag packar väl så att allt är skyddat. Dock står jag inte för slarv från fraktbolagen eller borttappade paket eller brev. Sådant får köparen ta med respektive fraktbolag. Är du osäker tex, Postnords hantering av borttappade brev välj istället schenker paket (tex) som är spårbart och försäkrat.

Se nedan information som du bör ta del av

1) Många läser inte här på chatten meddelanden som jag skickar till dom efter avslutad auktion (eller skickade mejl för den delen), utan väljer att lämna dåligt omdöme på kommunikation från min sida när dom själva inte bemödar sig alls om att kommunicera. Har nu tröttnat på det beteendet och vill härmed göra dig uppmärksam på att jag således kommer lämna dåligt/negativt omdöme till sådana köpare. Finner du detta jag skriver olämpligt så har du friheten att välja andra säljare, det är ditt val och jag har gjort mitt val.

2) Personer som handlar en vara från mig och som tex, efter 2 månaders användning av tex Plagg, Kamera, objektiv, etc skickar meddelanden om att dom vill skicka tillbaka varan då dom inte behöver den längre och vägrar jag, lämnas Negativt omdöme. Sådant fungerar INTE på mig och jag råder den som går i sådana tankar att tänka om. Hot, etc avvisas och anmäls omgående. Jag undanber mig sådana köpare och jag lämnar negativt omdöme samt anmäler till tradera. Nämner detta så oseriösa personer som hittat hit får vända sig någon annanstans.
Jag har råkat ut för flera oseriösa köpare som lämnat negativt omdöme som hämnd för att jag inte gjort som dom ville, som att ta tillbaka ett plagg som använts i 2 månader eller andra varor.
Med detta sagt hoppas jag att du som är seriös finner en like och trygghet att handla från mig

3) Prisförslag. När jag inte har auktion har jag fast pris. Respektera detta och skicka inte "prisförslag" då jag Nekar sådant och har blockerat nu över 100 personer som varit direkt oförskämda med sina "prisförslag".
4) Personer som skickar privata meddelanden om att genomföra "snabb affär" blir omgående blockerade och anmälda till tradera.

5) Personer som skickar meddelanden till mig om att dom "hittat" liknande eller samma vara på Amazon till bättre pris, och vill således att jag skall sänka mitt pris blockeras. Du är fri att handla på Amazon, eller liknande marknadsplatser utomlands och stå för alla sidokostnader som dyker upp så du behöver inte spilla tid på onödigheter här på tradera med att skicka olämpliga meddelanden
Hälsningar
campz