SteelySwe

SteelySwe

|Samfrakt 7 dagar

Om

Hisings Backa | Reg. February 2008

Hej och välkommen till min Tradera-sida!

Framöver kommer det att dyka upp en hel del LEGO av alla olika slag, så håll utkik!

Jag strävar alltid efter att få till en smidig och trevlig affärsupplevelse med väldigt god kommunikation, tydliga objektbeskrivningar samt en så låg och snabb frakt som möjligt.
Jag är väldigt tillmötesgående, så tveka inte att skicka ett meddelande om du skulle ha några frågor eller invändningar - innan som efter betalning.
Att vi båda är nöjda i slutändan är det viktigaste!


Jag samfraktar givetvis!

Betala inte objekten var för sig. Klicka på "begär samfrakt" under dina köp -> "Betala" eller skicka ett meddelande när du känner att du är redo att betala.
Om du önskar en specifik form av frakt - säg gärna till innan isf. Annars väljer jag det billigaste och lämpligaste alternativet. Packar gör jag väl och med stor omsorg!
Säg till om du vill eller behöver vänta med betalningen, så slipper det bli missförstånd.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spana gärna in sortimentet på Klossoteket - mitt nystartade LEGO-företag - så kanske du hittar något du letar efter! Använd sökrutan för "säljare" för att hitta till min LEGO-butik.

Om du har köpt/vunnit något här OCH på Klossoteket så går samfrakt att lösa.
Klossoteket finns även på Facebook och Instagram. Där kan du följa allt som har med företaget och livet runt i kring att göra. Följ och gilla gärna för att ta del av alla uppdateringar!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

För en trygg affär!
Allt gott,
SteelySwe