Beskrivning

Produktbeskrivning:

Barngymnastikbar Jungle Monkey Bar.

Pull-ups är en enkel men effektiv övning med många fördelar, som att förbättra axelgördelsstyrkan och greppstyrkan. Det är också bra för att gå ner i vikt och växa sig längre.

Denna gymnastikstång har hög hållbarhet och stabilitet. Äg en, låt dina barn njuta av det roliga med sport och få en hälsosam och lycklig barndom. (kräver uppsikt av vuxen)

- Stabil och hållbar

-4 justerbara höjder

-Lätt att montera

- Vikbar och bärbar

- Perfekt present till barn

Huvuddrag:

- hållbar och stabil,
Triangulär konstruktion, stark nog att hålla upp till 60 kg/130 lbs. Tillverkad av starkt stål, rostbeständigt och hållbart. Gummigolvringen och den runda basen ger bättre grepp och håller stången på plats.

- skalbar design,
4 justerbara höjder: 34,1", 39,4", 44,9", 50,0". Lämplig för barn i åldrarna 3 till 7. Spinnlåssystemet gör att du enkelt kan ändra höjden efter behov.

- lätt att montera,
Med tydliga instruktioner är den superlätt att montera. Setet innehåller 5 huvuddelar och kan monteras helt i 6 enkla steg.

- Vikbar och bärbar,
Denna gymnastikstång är hopfällbar för enkel förvaring och transport. Även äldre barn kan vika ihop den själva.

- säkerhet,
Den professionella designklassade horisontella stången är gjord av hållbart barnsäkert stål med en slät pulverlackering för kvalitet och komfort.

-Brett utbud av applikationer,
Designad för hemmabruk. Hjälp ditt barn att hålla sig friskt, växa längre och självsäker. Att torka kläder och täcken på denna träningsstång är också en bra idé.

Produktspecifikationer:

Färg: Rosa
Material: stål
Kapacitet: 60KG/130LBS
Basstorlek: 99x141cm/39,3x55,7in
Justerbar höjd: 86.6cm/34.1in, 100cm/39.4in, 114cm/44.9in, 127cm/50.0in
Förpackningsvikt: 9,7 kg

Paket innehåll:

1 x Kids Gymnastics Bar Jungle Monkey Bar

Funktioner och detaljer:

- Stabil och hållbar: Stålstruktur belagd med bakfärg eller metallplätering, stabil och stark nog att bära upp till 60 kg/130 lbs. Triangulär struktur, 4 halkfria gummigolvringar på basstödröret och 2 runda baser med stötdämpande svampkuddar, bättre stabilitet och förhindrar repor i golvet.

-4 JUSTERABAR HÖJDER: Denna horisontella kip-stång är designad för att växa med ditt barn. Justera rotationslåsknappen för att ändra dess höjd. 4 justerbara höjder: 34,1", 39,4", 44,9", 50,0". Vrid bara på knopparna på båda sidor för att säkra stången till ditt barns höjdbehov.

-Enkel montering: Levereras med 5 huvuddelar och flera tillbehör. Monteras i 6 enkla steg. Inga verktyg krävs. Föremål kommer också med instruktioner för att hjälpa dig. Ditt barn kan ha kul den dagen du får ditt föremål.

- Fälls ihop på några sekunder: Lätt att vika ihop, tar liten plats och kan förvaras i ditt rum. Dra helt enkelt upp länkarna på vardera sidan av tvärbalken för att fälla ihop på några sekunder. Perfekt för att hänga, gunga, klättra för att utveckla koordinationen och stärka kärnan.

- PERFEKT PRESENT FÖR BARN: Perfekt för barn i åldrarna 3 till 7. Perfekt present till födelsedagar, Halloween, Thanksgiving, jul och mer. Inte bara bra för barns hälsa utan också bra för att öka deras mod och självförtroende. En gunga och stege kan fästas för ännu roligare. Kan även användas för att hänga upp kläder och täcken.

Objektnr 628761755

Visningar 176

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 13:51

Vikbar barngymnastikstång,stabil och hållbar,4 justerbar höjder,lätt att montera

Pris

1 595 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?