Beskrivning

Optimera din Google Nest Hub-upplevelse med vårt stilrena väggfäste! Detta smarta fäste finns i tre olika versioner: "Rak", "Vinklad 15° Vänster" och "Vinklad 15° Höger". Det framgår av annonsrubriken vilken modell som gäller. Varje version är noga utformad för att ge dig den optimala synvinkeln för din unika plats och preferens.

Installationen är enkel och smidig med endast två skruvar (skruvar ingår ej). Ge din Google Nest Hub en plats på väggen, vilket inte bara ger en modern touch till ditt hem, utan även frigör värdefull bänkyta och eliminerar sladdtrassel. Med detta väggfäste får din smarta enhet den uppmärksamhet den förtjänar samtidigt som du skapar en snygg och funktionell lösning.

Optimera din Nest Hub-upplevelse med stil och praktiskt tänkande – välj rätt modell och montera den på väggen med vårt pålitliga väggfäste!

Framhäv din Google Nest Hub på ett stilrent sätt med vårt praktiska väggfäste. Den finns i tre versioner ("Rak", "Vinklad 15° Vänster" och "Vinklad 15° Höger"), och valet framgår av annonsrubriken.
Varje modell är skräddarsydd för att ge optimal synvinkel för just din plats. Det här eleganta fästet ger dig möjlighet att enkelt montera din Nest Hub på väggen med hjälp av endast två skruvar (skruvar ingår ej). Ge ditt hem en modern touch samtidigt som du får en praktisk och platsbesparande lösning för din smarta enhet. Optimerad design för smidig installation – din Google Nest Hub förtjänar det bästa!

Objektnr 632644103

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 22:33

Google Nest Hub väggfäste (RAK MODELL)

Pris

99 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?