Beskrivning

Taktisk Magnetisk Hållare för CO2-Behållare: Hållbar, Mångsidig och Snabbtillgänglig

Håll dina CO2-behållare säkert och lättåtkomligt med vår magnetiska hållare av hög kvalitet. Med plats för upp till tre behållare, ger denna hållare en pålitlig lösning för snabba åtgärder i krävande situationer!

Kraftfulla Neodymmagneter: Vår hållare är utrustad med kraftiga neodymmagneter som säkerställer att din CO2-behållare hålls på plats med enastående styrka. Du kan lita på att din utrustning förblir säker även under intensiv aktivitet.

Robust Konstruktion: Tillverkad av slitstark ABS-plast, är vår hållare byggd för att klara av tuffa förhållanden och långvarig användning. Dess taktiska utseende ger en professionell touch till din utrustning.

MOLLE-Kompatibel Design: Med en design som är kompatibel med MOLLE-systemet kan vår hållare enkelt fästas på din taktiska utrustning eller väska för snabb åtkomst när det behövs som mest. Den kan också enkelt fästas på bältet för personlig bärvänlighet.

Justerbart Clipset: Vårt hållare är utrustad med ett vändbart clipset som kan monteras horisontellt eller vertikalt beroende på dina preferenser. Skruvar medföljer för enkel installation på önskad plats.

Passar Alla 12 Grams CO2-Flaskor: Vår hållare är designad för att passa alla 12 grams CO2-flaskor som används för airsoft och luftpistoler, vilket gör den till ett mångsidigt tillbehör för en rad olika applikationer.

Komplett Set: Varje hållare levereras komplett med fyra skruvar för snabb och enkel montering där du behöver den mest.

Med vår magnetiska hållare för CO2-behållare är du redo att möta alla utmaningar med säkerhet och effektivitet. Ta kontroll över din utrustning och håll den redo för åtgärd när det behövs som mest!

Design och tillverkning av PRINTA.nu

Objektnr 631327488

Visningar 133

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 14:50

Nyhet! MAGNETISK CO2 12G HÅLLARE, AIRSOFT Mollesystem

Pris

299 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?