Beskrivning

GEAR AID ANTI-FOG SPRAY 60 ml

Rek butikspris: 130 kr

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Imskydd samt rengöring för glasögon, solglasögon, skyddsglasögon, googles, visir, simglasögon, mm

Denna imskyddsspray från Gear Aid fungerar mycket effektivt för imskyddsbehandlig av alla typer av glasögon och skyddsglasögon såväl skarpa glasögon som solglasögon, cyklop, googles, visir och skyddmasker av olika slag. (Gear Aid Anti Fog Spray har samma formula som Gear Aid OP Drops men kommer i sprayform.)

Denna 2-in-1 formulan är alkoholfri och designad för att på samma gång rengöra samt ger imskyddbahandlimng för alla typer av glasögon (bortsett från anti-reflective (AR) samt glas med polariserade coatings.) Endast någon/några droppar behövs för ett långvarigt effektivt imskydd. 60 ml spray räcker till att rengöra ett par vanliga glasögon ca 150 gånger.

(OBS! Har du anti-reflective behnadlade glas(AR) or CAB/CAP polariserade coatings på dina glasögon. kolla med ditt varumärke hur de skall och bör behandlas så att de inte förstörs. )

Specifikation:

  • 60 ml räcker till 150 sprayningar
  • Endast en sprayning behövs för snabb rengöring/behandling
  • 2 in 1 - rengör och imskyddsbehandlar på samma gång
  • Långvarig behandling
  • Alkoholfri
  • Spray
  • Effektiv rengöring och behandling på glass, plast polykarbonat och vinylmaterial

Sökord: Imskydd för googles, imskydd för visir, imskydd för ansiksmasker, imskydd för cyklop, imskyddspray för glasögon, imskyddspray för solglasögon, imskyddsspray för skyddsmask, imskydd för cyklop

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 561657840

Visningar 278

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GEAR AID ANTI-FOG SPRAY 60 ml, imskyddande spray

Pris

119 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 427 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?