Beskrivning

GEAR AID REVIVEX PROCLEANER 250 ml

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Tvättmedel specialutvecklat för skalplagg i membran och softshell-material.

Gear Aid Pro Cleaner är en speciell formula framtagen för att tvätta dagens high-tech membran, så som Gore-Tex, Gore Windstopper, Sympatex, Softshell mm utan att förstöra den så högt önskvärda andande förmågan i membranet. Detta tvättmedel för skalplagg fungerar även mycket bra som ett säkert tvättmedel till kläder i softshell och till plagg med membran som har isydda foder i syntet och fleece.

Kan med rekommendation komplementeras med produkten Gear Aid Revivex Water Reppellant för bästa återimpregnering av vattentålighet efter tvättning. Produkten finns i vårt sortiment.

Specifikation:

  • Passar för: skalplagg och regnplagg i olika membran (även de med insydda foder i fleece, syntetmaterial)
  • Volym: 250 ml
  • Tvättanvisningar på svenska :ja
  • Maskintvätt eller handtvätt: ja

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 561657821

Visningar 262

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

tvättmedel skalplagg, GEAR AID REVIVEX PROCLEANER 250 ml

Pris

129 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 418 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?