Beskrivning

UNDER HALVA BUTIKSPRISET!!

Vid flera köp levereras allt i en längd!

WAYMOUTH TALL/FURU/ALLMOGE med en "räfflig" struktur!

Fynda! D-C-FIX original från TYSKLAND. Självklistrande tålig halvmatt plastfilm med mönster av ljus tall-/furustruktur, för omklädning bänkskivor, möbler, garderober, dörrar, luckor mm. 100 x 90 cm.

Frakt vid köp av:
1-3 st = 75 kr, 4-8 st = 85kr.

På grund av dess längd skickas dessa med Schenker. Jag har lite problem utan bil så jag måste fixa transport = kan ta någon dag extra.

Perfekt sätt att klä om en ful dörr, garderopsdörr eller skåpsluckor. Som du ser på bild två så är det lättast att vara två.

Butikspris: 59 - 89 kronor/meter.

Kommer att sälja ut ett brett utbud av dessa fantastiska rullar D-C-FIX till ett utropspris och fast pris som ligger långt under ordinarie priser. Önskas fler rullar eller andra längder så hör av dig så kan vi ställa ut fler auktioner (om vi har kvar).

Se bilder. Färgen stämmer bäst på bild 1 och 4. Artikelnumret som du har i parentes kan användas för att söka på D-C-FIX:s hemsida.

Eventuella kostnader för emballage och kuvertering ingår i fraktpriset.

Samfrakt är okej men Traderas system klarar inte om att räkna ut rätt frakt vid flera köp från butik så jag återbetalar mellanskillnaden om du har betalat för mycket för frakten..Vid flera AUKTIONSVINSTER kan jag däremot ändra frakten manuellt innan du betalar.

Skickas ihoprullad men önskas kraftigare emballage/kartong så hör av dig så löser vi det (dyrare frakt betalas av köparen). Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Jag vill informera om att det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara högvalörer, massor av lågvalörer, valörslösa eller rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmejl skickas efter auktionen utan all information för betalning finns i Traderas vinstmejl. Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Objektnr 430926627

Visningar 2 476

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

D-C-FIX film FURU/TALL/ALLMOGE 100 x 90cm för dörr, köket, möbler, dekoration m

Pris

39 kr

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 108 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?