Beskrivning

UNDER HALVA BUTIKSPRISET!!

Mycket speciell och ovanlig film/folie = dyr i butik (60-80 kr/m)!!!

OBS! Annonsen avser 1 meter så om du vill ha t.ex. två meter så gör du två köp, tre meter så gör du tre köp osv. och levereras då i en längd upp t.o.m. 15 meter.

D-C-FIX magic folie - 45 cm magic "blue mirror - reflection" (nyanserna skiftar beroende på hur ljuset träffar..från ljusblå - klarblå - mörkblå.... . Dekorera, pyssla, klä om & förnya.

D-C-FIX Deco magic från TYSKLAND. Självklistrande tålig plastfilm för alla möjliga och omöjliga ändamål. 45 cm bred och säljs som metervara. Perfekt sätt att förnya och skapa. För bästa resultat bör underlaget vara rent och slätt och undvik matta ytor som t.ex. gipsskivor. Inspiration och tips finner du på YOUTUBE ..sök på D-C-FIX.

Frakt: 1 m = 48 kr, 2-3 m = 63 kr, 4-6 m = 94 kr, 7-12 m = 104 kr

OBS: Vid köp av flera meter så klarar inte systemet av att räkna ut rätt frakt utan jag ändrar frakten manuellt så att den stämmer.

Vikt ca 175 gram/meter (exklusive emballage).

Butikspris: 69 - 80 kronor/meter.

Se bilder...Färgen stämmer rätt bra med bilderna men det är svårt att fånga exakt.

Eventuella kostnader för emballage och kuvertering ingår i fraktpriset. Samfrakt är okej. Skickas ihoprullad men önskas kraftigare emballge/kartong så hör av dig så löser vi det (dyrare frakt betalas av köparen). Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Jag vill informera om att det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som används beror på tillgången, dvs det kan vara högvalörer, massor av lågvalörer, valörslösa eller rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalning finns i Traderas vinstmail.

Objektnr 608180354

Visningar 176

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

D-C-FIX magic folie - 45cm "blue mirror reflection" hobby, pyssel, dekoration mm

Pris

29 kr

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 107 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?